Brf Strandängen i Allarp

Brf Strandängen

Allarp

Stilfullt och flexibelt boende i populära Allarp

Med fantastisk omgivning direkt inpå natur och havets brisande vind presenterar vi nu Brf Strandängen. 20 nya och flexibla bostäder på ett av dem absolut bästa lägena i expansiva Allarp. Med varierade bostäder på såväl ett och två plan om 65 m² respektive 87 m², är detta optimalt för dig som söker ett tillgänglig boende nära havet, naturen och bra kommunikationer. Oavsett om du söker permanent -eller fritidsbostad, är du välkommen till ett flexibelt boende som har tagit vara på dina behov för att få ut så mycket som möjligt av tiden och livet.

 • Pris
  2 150 000 kr
 • Boyta
  65 m2
 • Månadsavgift
  3 995 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DN05618

Brf Strandängen

På ett av Allarps bästa lägen presenterar vi nu Brf Strandängen direkt inpå natur och havets brisande vind med endast en kort cykeltur till Båstad. Med varierade bostäder på såväl ett som två plan om 65m² fördelat på 3 rok respektive 87m² fördelat på 4 rok, skapas här ett flexibelt boende oavsett om du söker permanent -eller fritidsbostad. Området Allarp är under stor utveckling och detta projekt tillhör den tredje och sista etappen. Strategiskt läge nära både tågstationen i Båstad och E6an som går mellan Malmö och Göteborg. Endast en kort cykel -eller biltur bort ligger Entré Båstad med all service du behöver i form av matbutik, fiskaffär, köttaffär och apotek för att nämna delar av utbudet. Brf Strandängen är ett väl genomtänkt och framtidsanpassat projekt med stilfull inredning och väl valda materialval som ni kan se mer om i dokumentet Rumsbeskrivning nedan. Välkommen till framtidens boende anpassat för dig som vill ha mer ut av livet Gammal som ung, permanent eller fritidsändamål – oavsett din situation skapas Brf Strandängen för dig som vill ha en lagom stor bostad för att istället ge utrymme till större flexibilitet till din livsstil.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förråd finns till samtliga bostäder på gårdssidan. Förrådet till den stora lägenheten är 4 kvm och 3 kvm till den lilla.

Övrig information om byggnaden

Bilderna / renderingarna avser inspiration och kan skilja sig från verkligheten. Del av bilderna är från den andra lägenhetstypen i projektet.

Beskrivning bilplats

Till denna bostad om 65m² tillhör uppställningsplats för en bil. Detta boende är förberett för framtiden och möjlighet till laddstation för elbil kommer finnas.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

008

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

1-plansradhus

Byggår

2023

Planerad inflyttning 2023/2024

Areakälla

kostnadskalkyl

Fönster

3-glas

Hiss

Nej

Ventilation

Frånluftsventilationssystem. Tilluft via ventiler.

Uppvärmning

Vattenburet system med frånluftsvärmepum

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Strandängen i Allarp
Generell information

Bilderna / renderingarna avser inspiration och kan skilja sig från verkligheten. Del av bilderna är från den andra lägenhetstypen i projektet.

Antal lägenheter

20

Andel i förening

4,7%

Månadsavgift

3 995 kr/mån

Inkl. renhållning, vatten och avlopp.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Utöver månadsavgiften tillkommer uppvärmning, hushållsel, vatten & försäkring. Driftkostnader är delvis baserat på bostadsinnehavarens användande. För mer information om driftkostnader kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. 0431-37 10 39 eller [email protected]
Om området
Generellt

Allarp är ett nytt samhälle som växer fram mellan Skummeslövs- och Hemmeslövsstrand. Goda kommunikationsmöjligheter med direkt närhet till E6 och Båstad Station samt närheten till natur, hav och salta bad och Båstads kultur- och nöjesliv gör området mycket populärt. Samhället är expansivt och idag finns bl.a. förskola, äldreomsorg och vårdcentral på området och närhet till nya handelsområdet Båstad Entré.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 15-20 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 45 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, tempererad utomhusbassäng och en utomhusanläggning för tennis med grusbanor samt padelbanor. I Svarvareskogens naturreservat finns motionsslingor och utegym samt fina joggingslingor i strandskogen/sanddynsreservatet och längs havet.

Karta
Brf Strandängen
Allarp

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg