Brf Strandängen Nadjafi & Kristensen

Brf Strandängen

Allarp

Stilfullt och flexibelt boende i populära Allarp

På riktigt bra läge i populära Allarp planeras nu 20 välgenomtänkta och tilltalande bostäder i två storlekar. Modernt hem som fungerar lika bra som permanentboende som fritidsbostad. Läget är riktigt bra i området och närheten till Båstad, havet, kommunikationer och natur är alltid en kort cykeltur bort. Vid havets brisande vind planeras Brf Strandängen nu att uppföras i två huskroppar med 10 lägenheter i vardera huskropp. Här erbjuds både lägenheter i ett plan med 3 rok på 65 m² samt 4 rok i två plan om 87m² med underbar takterrass. Varje lägenhet har stensatt uteplats och liten trädgårdstäppa med förråd. Oavsett dina planer, så är detta ett flexibelt boende, både om du söker permanent -eller fritidsbostad. Optimalt för dig som söker ett tillgänglig och bekvämt hem nära havet, naturen och bra kommunikationer. Varmt välkomna till Brf Strandängen!

 • Pris
  2 150 000 kr
 • Boyta
  65 m2
 • Månadsavgift
  3 995 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DN05618

Brf Strandängen

Nu planeras Brf Strandängen att uppföras - 20 bostäder på riktigt trevligt läge i populära och expansiva Allarp. Kort cykeltur tar dig till Båstad med fantastiska omgivningar, skön puls och salta dopp längs med Laholmsbuktens vackra sandstrand. I utvecklande och populära Allarp, Skummeslövsstrand, planeras Brf Strandängen att uppföras. 20 bostäder placerad på ett av de bästa lägena i området med närhet till allt området har att erbjuda. Välj mellan 65 m² på ett plan fördelat på 3 rok, eller 87m² fördelat på två plan om 4 rok med härlig takterrass. Oavsett dina planer är detta ett flexibelt boende för såväl permanent som fritidsbostad. Området Allarp i Skummeslövsstrand har genomgått stor utveckling och detta projekt tillhör den tredje och sista etappen. Sedan 2015 har området Allarp utvecklats och fortsätter utökas med service, skolor, vårdcentral och bank. Tilltalande och mycket strategiskt läge nära både tågstationen i Båstad och E6an som går mellan Malmö och Göteborg. Endast en kort cykel- eller biltur bort ligger Entré Båstad med all service du behöver i form av matbutik, fiskaffär, blomsterbutik och apotek för att nämna delar av utbudet. Brf Strandängen är ett välgenomtänkt och framtidsanpassat boende med stilfull inredning och väl valda materialval. Rumsbeskrivning och annan information om projektet finns under fliken dokument. Här finns även mer information om bostäderna samt prislista och fastighetskarta. Välkommen till framtidens boende anpassat för dig som vill njuta av ett bekymmersfritt och flexibelt boende året om eller under vissa perioder på året. Varmt välkommen att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling för frågor och information!

1-plan, 65 kvm

Hall: Klinkergolv, garderober, vita släta väggar. Kök: Ekparkett, vita släta väggar, stänkskydd vit slät kakel. Vitvaror Electrolux, laminatbänksskiva. Kommer finnas möjlighet att göra en del val kring färger på bänkskiva och köksluckor. Vardagsrum: Ekparkett, släta väggar. Badrum: Kakel och klinker, kommod, spegel, handdukstork, toalett, dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrum: Ekparkett, vita släta väggar, garderob/skjutdörr. Denna info finns under dokument "rumsbeskrivning".

Projektsida

Se info på projektsida: https://nkfast.se/nyproduktion/brf-strandngen/

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förråd finns till samtliga bostäder på gårdssidan. Förrådet till den lägenheterna på 87kvm är 4 kvm och 3 kvm till de lägenheter på 65kvm.

Beskrivning bilplats

Till denna bostad om 65m² tillhör uppställningsplats för en bil. Kommer förberedas för elbilsladdare.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

008

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

1-plansradhus

Byggår

2024

Areakälla

kostnadskalkyl

Fönster

3-glas

Våning

1

Denna bostad är fördelad på 3 rok i ett plan om 65m². Uteplats på gårdssida och uppställningsplats för en bil på entrésidan.
Hiss

Nej

Ventilation

Frånluftsventilationssystem. Tilluft via ventiler.

Uppvärmning

Vattenburet system med frånluftsvärmepump

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Strandängen i Allarp
Generell information

Bilderna / renderingarna avser inspiration och kan skilja sig från verkligheten. Del av bilderna är från den andra lägenhetstypen i projektet.

Antal lägenheter

20

Andel i förening

4,7%

Månadsavgift

3 995 kr/mån

Inkl. renhållning, vatten och avlopp.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Utöver månadsavgiften tillkommer uppvärmning, hushållsel, varmvatten & försäkring. Se info i kostnadskalkyl. Driftkostnader är delvis baserat på bostadsinnehavarens användande, eftersom bostäderna inte är uppförda finns ingen faktiskt uppgift på förbrukning. För frågor kring driftskostnader, kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. [email protected].
Om området
Generellt

Allarp är ett nytt samhälle som växer fram mellan Skummeslövs- och Hemmeslövsstrand. Goda kommunikationsmöjligheter med direkt närhet till E6 och Båstad Station samt närheten till natur, hav och salta bad och Båstads kultur- och nöjesliv gör området mycket populärt. Samhället är expansivt och idag finns bl.a. förskola, äldreomsorg och vårdcentral på området och närhet till nya handelsområdet Båstad Entré.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 15-20 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 45 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, tempererad utomhusbassäng och en utomhusanläggning för tennis med grusbanor samt padelbanor. I Svarvareskogens naturreservat finns motionsslingor och utegym samt fina joggingslingor i strandskogen/sanddynsreservatet och längs havet.

Dokument
Karta
Brf Strandängen
Allarp

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg