Balkong_kamera4.jpg

Nyproduktion

Att bygga nytt och bryta ny mark har alltid varit förenat med förväntningar och beundran, från byggare till åskådare. Vi bygger broarna för de projekt vi förmedlar och finner stolthet i att vara med där det händer och vara en del i samhällsbyggandet.

På Nadjafi & Kristensen erbjuder vi inte bara begagnade objekt till salu, vi tillhandahåller även ett stort utbud av nyproduktion i området vilka ni kan se här nedan.

Kommande nyproduktioner

nyprod_12.jpg

Brf Körsbärsdalen - Allarp

Allarp
Radhus med modern och spännande arkitektur.
Anmäl ditt intresse redan idag!
Brf Parklyckan.png

Brf Parklyckan - Tuvelyckan

Tuvelyckan
På strategiskt bra läge byggs snart Båstads högsta byggnader.
Anmäl ditt intresse redan idag!
Tisteln_cam2_high res.jpg

Villor på magiskt utsiktsläge

Centrala Båstad
Bo med storslagen utsikt över både hav och natur.
Anmäl ditt intresse redan idag!

Priser och utmärkelser bevisar vårt engagemang

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling har inte förvånande slagit flera prisrekord och uppmärksammats med utmärkelser. 2015 mottogs Erik Paulssons stipendiet som Årets Entreprenör på Bjäre vilket även satte företaget på entreprenörslistan och 2017 mottogs diplom som ett av Sveriges 641 superföretag av Veckans Affärer.

För Team Nadjafi & Kristensen värderas alltid nöjda kunder från avslutade affärer högst. De är våra bästa ambassadörer och det är deras omdömen som vi är mest stolta och glada över. En framgång som vår skulle inte heller vara möjlig om det inte vore för det underbara engagemang och den kompetens som samtliga medarbetare besitter.

Vårt löfte är att du alltid är i fokus

Affärsmannaskap, Engagemang och Personlig service är de ledord som har varit med oss från starten. Ord som också representerar våra löften till dig som anlitar oss försäljning av nyproducerade bostäder och projekt. Vi arbetar på ett affärsmannamässigt korrekt sätt i alla led där kunden alltid kommer först och där långsiktiga driver oss framåt. Vi ser till att bemöta alla kunder, säljare som köpare, med äkta engagemang och personlig service. Vår position på marknaden idag är ett kvitto på att vi lever som vi lär och levererar gång efter gång.

kontor_blå.jpg

Är du fastighetsutvecklare?

Vi på Nadjafi & Kristensen arbetar långsiktigt med våra relationer. Vi har sedan start arbetat med nyproduktioner och har genom åren samlat på oss erfarenhet och kunskap inom nyproduktion på våra marknader och vet vad som krävs för att värdet i varje ny bostad ska maximeras. Kontakta oss så bokar vi ett förutsättningslöst möte.

Kontakta oss