kommande_tore.jpg

Kommande objekt

Kommande objekt ger dig extra tid att förbereda dig för affären, samt ger dig insyn i marknaden om du går i säljtankar. Här visas de bostäder som via oss går igenom en lite mer diskret process eller som snart läggs ut på marknaden.

Vissa husägare önskar mindre insyn i sitt hem under försäljning. Med ett unikt kontaktnät och spetsad erfarenhet arbetar vi för att hitta den rätta köparen för att smidigt och effektivt kunna para samman säljaren med den perfekta köparen utan den exponering vi vanligtvis nyttjar vid försäljning. Läs mer om hur vi arbetar med private sales och underhandsförsäljningar nedan.

Kommande objekt

Snart till försäljning

Se alla objekt
MEDDEBAC0EA643E42BCAC23D53F1D38D811
Grevie
Grevie
120 m2
5 rum
Välkommen till trevligt och rymligt parhus i 2-plan i souterräng på högt fint läge på populära Ljungvägen i Grevie. Egen mysig trädgård med stensatt uteplats vid entrén och överbyggd uteplats med utgång från det övre planet. Trevlig och social planlösning med fyra sovrum samt sällskapsrum i anslutning till köket och balkong med riktigt fin utsikt över det böljande landskapet, havet och Kullahalvön.
MED05E2768326AF411CB6CBDFCF3451026F
Bjärehalvön
Bjärehalvön
313 m2
1 834 m2
Lyxigt boende på dubbeltomt närheten av Torekov med havsutsikt. Vy mot Kullabergs siluett och dess blinkande fyr. Modern och stilrent med inslag av Thomas Sandell med gott om plats för såväl familjen som vännerna. Hoppa på cykeln och 3 min senare har du tagit ett dopp i salta Skälderviken. Ett fint lantobjekt som digitaliserats och skötts om på bästa sett.
MEDB2254D6F68584CF4A4ED4622B8F09570
Båstad
Båstad
110 m2
5 rum
1 280 m2
På helt oslagbart läge med underbar havsutsikt och kort promenadavstånd till Båstad finner ni denna unika fastighet som erbjuder flertalet olika terrasser med utsikt och byggnader i gott skick med plats för den stora familjen. Ett unikt läge med vacker naturtomt på 1280 kvm samt med separat gästhus. Vidunderlig utsikt från hela fastigheten.
MED4D3E4082DBFF46519DDEB4BEBE327FF1
Torekov Golfbanan
Torekov Golfbanan
91 m2
4 rum
Prisvärt och bekvämt boende på trivsamma Bjäreterrassen! Här lever man gott med tennisbana och pool på området, en cykeltur tar dig till golfbana, salta bad, natur och kullerstensgatorna i Torekovs bykärna.
MEDB41301EB12E44E5E99E4A03355426C53
Hemmeslövsstrand
Villa Dagmar

The perfect match

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling var pionjärer i Sverige vad gäller marknadsföring för kommande försäljningar och en av de första i landet att ha tjänsten uppe, långt innan de stora siterna och kedjorna. Detta har gjort att vi idag, via vårt stora nätverk, matchar en stor del av våra försäljningar redan innan de går ut på den öppna marknaden via kommande objekt eller genom diskreta underhandsförsäljningar och private sales.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur vi skräddarsyr er försäljning samt hjälper er att hitta ett unikt hem.

kontor_blå.jpg

Private sales - Sälj med diskretion

När vi säljer en bostad optimerar vi normalt sett exponeringen i sociala, digitala och traditionella medier. Vi vet dock att det finns många skäl till att vilja ha en mindre publik försäljning av sitt hem. Tack vare stort kundregister har vi goda möjligheter att matcha ett objekt med rätt köpare utan att någon annan behöver få veta att det är till salu. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar med underhandsförsäljning och hur vi tillsammans kan jobba i det tysta.

Kontakta oss