start_hero1.jpg

Hantering av information

Vi vill att du ska känna dig trygg med oss och vårt samarbete. Vi ser därför till att behandla din information säkert, med syfte att erbjuda dig anpassad och kvalitativ service. Vi sparar dina personuppgifter så länge det finns behov utifrån ändamålet. Skulle personuppgifter sparas under en längre tid så är det utifrån statistiska skäl.

Genom att godkänna villkor och avtal samtycker du till att Nadjafi & Kristensen fastighetsförmedling sparar angivna uppgifter för att kunna erbjuda dig effektiv och lämplig service. Informationen som angivits förvaras för att vi ska kunna ta del av ett projekts område och storlek, samt kontaktuppgifter så att lämplig personal har möjlighet att höra av sig till dig som spekulant eller frågande. Svar via våra formulär på hemsidan är inget krav för dig som vill starta samarbete, du kan även välja att höra av dig till oss via telefon eller mail för att diskutera fastigheter.

Notera att du vid förfrågan har tillgång till den information som lagrats om dig via nkfast.se och att du behåller rätten att vid tillfälle redigera eller begära att denna information raderas. För att radera personlig data vänligen kontakta [email protected]