båstad_hamngatan.jpg

Vi hjälper dig

Om du är i tankarna att sälja din bostad har du säkert ett flertal funderingar. Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling finns för att göra processen så tydlig och enkel som möjligt.

Vi finns som ett bollplank för dig att diskutera dina möjligheter och planer för ditt framtida drömboende. Ditt hem är en av dina viktigaste investeringar och vi ser till att hantera affären på fullaste allvar och med största respekt. En mäklares främsta verktyg är din bostad och vi ser alltid till att denna presenteras på ett sätt som speglar känslan hemmet för att göra spekulanterna förälskade.
Nils

Första steget till affär

Ett hus fullt av liv kan falla ägare till blindo, vilket är varför vi nyttjar vår erfarenhet och våra kontakter för att lyfta kärnan av bostaden så att spekulanterna ser prospektet ur deras egen vision.

Vi hjälper dig med bostadsvärdering, fotografering, visning, budgivning och överlämning bland annat, men det första steget mot att sälja din bostad börjar ett mail eller telefonsamtal. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig utifrån dina förutsättningar.
nkfast_båstad1.jpg