MED9A2EE8B8D3BE4C98A2A45FD9DB9726A6

Villalonga 9

Mallorca

 • Pris
  1 300 000 kr
 • Boyta
  110 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  0 m2
 • Typ
  Radhus
 • Ref.Nr
  DK04545

Fyra exklusiva radhus utvecklas av en känd svensk promotor med många framgångsrika avancerade projekt. Högkvalitativa material val i hela huset. Poliform kök, Gaggenaus vitvaror, natursten från Mallorca och trägolv med golvvärme är bara en del av vad dessa hus kommer att erbjuda. Ett av husen sticker ut och erbjuder ett Premium-boende med en privat trädgård, pool och ett extra rymligt inomhusområde med privat hiss. Underjordiskt garage gör det bekvämt att bo på detta centrala läge. Alla hus har stora takterrasser med fantastisk utsikt, en privat pool och ett utomhuskök för att komplettera terrassen. Oslagbart läge, bara ett stenkast från alla restauranger och den livliga Santa Catalina-marknaden, men undangömt på en lugn gata med trevlig alle. Byggandet pågår och beräknas vara klart redan under första kvartalet 2022. FAKTA Status For sale Pris Från 1,3M€ - 2,35M€ Månadskostnad City Palma Område Santa Catalina Adress Villalonga 9 Rum 2-3 sovrum och 2-3 badrum Storlek Från 110 - 220 m² plus takterrass på ca 50 m²

Övrig information

Information
Energideklaration

NotSelected

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Karta
Villalonga 9
Mallorca

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg