Exteriör

Västra Ljungbyvägen 275

Stora Hult

På vackert läge i Stora Hult

Välkomna till denna stilfullt renoverade villa med tillhörande ekonomibyggnader som skapar möjlighet för dig som vill driva verksamhet på hemmaplan. Trevlig trädgård med flera mysiga uteplatser och vackra vyer skapar härlig känsla. En promenad på tio minuter tar er ner till havet och den vackra sandstranden.

 • Pris
  5 450 000 kr
 • Boyta
  113 m2
 • Biarea
  71 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  1 831 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  EN479
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Välkomna in i denna stilfullt renoverade villa här välkomnas man i en långsmal hall med smart förvaring längs hela högersidan. På vänster hand finns ett härligt badrum samt trappa till övre plan och källarplan. Entréplanet domineras i övrigt av trevliga sällskapsytor i form av kök, matplats och vardagsrum som ligger i vinkel. Som en förlängning av vardagsrummet/matplatsen ligger det tillbyggda inglasade uterummet med öppningsbara glaspartier som leder ut till det stora trädäcket. Genomgående ljusgrått klinkergolv i hall, kök och matplats. Vitlaserat parkettgolv i vardagsrum och uterum. På övre plan finns hall, wc och 2-3 sovrum. Idag används två av rummen som sovrum och ett som kontor. Källarplanet är delvis inrett. Idag finns ett rymligt rum som används som tonårsrum, wc, hall, matkällare, pannrum samt tvättstuga med klädförvaring och duschkabin. Från hallen finns även utgång till gården.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber

Övriga byggnader

Loge Loge med stora portar och gjuten platta, del av logen är inrett som kök (inventarier ingår ej) Ombyggt grage Används idag som café (inventarier ingår ej) Stor carport Carport med plats för flera bilar/båt/släp.

Renoveringar

Fiber

Övrig information

Fiber

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggår

1961

Grund

Källare

Fasad

Tegel

Tak

Tegel

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Möjlighet finns att ansluta sig till det kommunal V/A systemet.

Uppvärmning

Vattenburen värme via pelletspanna

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Förmån, Officialservitut: Väg, 11-FÖR-915 Förmån, Avtalsservitut: Avloppsledning, 12-IM12-2001/2431

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

NotSelected

Driftkostnader
Renhållning

1 500 kr

Uppvärmning

9 500 kr

Elförbrukning

14 681 kWh/år

El

19 858 kr/år

VA

1 800 kr

Sotning

1 200 kr

Total driftskostnad

33 858 kr

Driftskostnaderna inkluderar även driften för verksamheten som bedrivs på fastigheten idag. Försäkringskostnad är ej inkluderat.
Om området
Generellt

Nära gränsen mot Ängelholms kommun ligger omtyckta Stora Hult som är en populär badort med långa sandstränder och vackra strövområden. Här finns även två naturreservat med vacker natur och rikt fågelliv. Populärt som både åretruntboende och som sommarboende för semesterfirarna.

Karta
Västra Ljungbyvägen 275
Stora Hult

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Kontakta mig
Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg