MEDD53395D5E4364FE4A7ABD708D9F6D9BA

Varegårdsvägen 111

Torekov

Praktiskt sommarboende med karaktär i Torekov.

Välkomna till Lavendelgården i Torekov. Med stor charm och bra planlösning hittar ni här det perfekta sommarboendet där man njuter av solig tomt, vacker grönska och ett parhus som man enkelt förälskar sig i. Huset, som har nyrenoverade badrum, ligger soligt med omslutande trädgård. Carport, stora förråd samt separat gästhus. Välkomna till er egna sommardröm i Torekov. För mer info kontakta Djavad Kristensen

 • Pris
  3 695 000 kr
 • Boyta
  105 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  319 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK05947
 • Tillträde
  Enligt ö.k

Kommande visning

Vänligen kontakta mäklaren för att anmäla dig till visning!

Trevligt parhus intill Torekovs by med lummig och solig sydvästtomt. Parhuset ingår i en gemenskap om tre fastigheter som kallas för Lavendelgården som inrymmer en lugn och fin känsla. Huset i sig är välplanerat med kök, allrum och matsal i öppen plan med utgång till den härliga trädgården. Samt rymlig hall och nyrenoverat badrum och klädkammare på entréplan medans man på ovanvåningen har tre bra sovrum samt ytterligare ett nyare badrum med dusch. Förutom hall och kök som har klinkers respektive korkgolv så har hela huset ekparkett samt ljusa väggar. Ett härligt sommarhem med den rätta känslan och extra utrymme i gästhus, stora förråd och egen carport. Välkomna till Varegårdsvägen och Lavendelgårdens charmigaste boende.

Kök

Äldre men välfungerande kök utrustat med diskmaskin, uppdaterad kyl/frys, fläkt, spis och ugn.

Badrum

Fräscha badrum där båda renoverades i sin helhet 2019. Båda utrustade med wc, tvättställ, golvvärme och dusch. I badrummet på entréplan så har man även tvättmaskin.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Isolerad friggebod som idag är ett charmigt gästhus. (byggt ca 2016). Carport med separat förråd. Seoparat rymligt förråd intill huset.

Bilplats

Egen carport samt uppställningsplatser intill fastigheten.

Byggnadstyp

1½-plansparhus

Byggår

1988

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen el (golvvärme i badrummen)

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Tumlaren GA:1, Gemensamhetsanläggning: Båstad Tumlaren GA:2, Gemensamhetsanläggning: Båstad Varan GA:1 ändamål: Vägar, Samfällighet: Båstad Tumlaren S:1 Förmån: Officialservitut Va, 1168-634.3 Last: Officialservitut Byggnad, 1168-634.1

Planbestämmelser

Detaljplan (1995-08-14) Detaljplan (1994-02-16)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

976 000 kr

Energideklaration

NotSelected

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

1 793 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

3,0

Renhållning

2 000 kr

Elförbrukning

6 800 kWh/år

El

17 800 kr/år

VA

7 200 kr

Total driftskostnad

27 000 kr

Fritidsboende exkl försäkring samt fastighetsskatt.
Om området
Generellt

Torekov är den lilla fiskebyn med läge längst bort på Bjäre halvöns yttersta spets är en riktig pärla. Alldeles vid havet och med utsikt över allas favorit & utflyktsmål Hallands väderö har Torekov en alldeles egen charm. Mycket i Torekov koncentreras till livet vid hamnen där segelbåtar ligger sida vid sida med fiskebåtar. Från hamnen utgår turbåten till Hallandsväderö som åker fram och tillbaka mellan byn och ön. I hamnen kan man äta rökt makrill och glass medan man följer båtlivet från kajen bland fiskebodarna. Dopp från morgonbryggan, besök på någon av restaurangerna i hamnen, gårdsbutikerna med lokalt producerad mat, underbara promenader, golfbanor ;för livsnjutaren har Torekov mycket att erbjuda. Torekov blandar på sitt eget sätt sommarens morgondopp, träskor och cocktailfester med vardagens bekvämligheter så som matbutik, skola och barnomsorg. Torekov är en by med flera sidor och hittar lätt en plats i ditt hjärta oavsett om det är sommarens vimmel eller årets lugn och stillhet som lockar dig.

Karta
Varegårdsvägen 111
Torekov

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg