MEDD56D5ED6579D46F882555E1EC8FDFBD2

Smårydsvägen 3B

Båstad

Kvalitativt parhus med stort trädäck

På helt otroligt läge ovanför Småryds äppelodling och bedårande utsikt över Laholmsbuktens glittrande vatten ligger detta högklassiga boende. Kvalitativt parhus i 1 1/2 plan strax utanför Båstad inbäddad av naturens grönska. Modernt med öppna ytor och otroliga ljusinsläpp där variationen av natur och hav ständigt är närvarande oavsett tid på året. Kök i vinkel med matplats och allrum i kombination, här finns utgång till stor kringbyggd altan. Stilrent badrum och sovrum på entréplan, samt ytterligare tre sovrum och badrum på ovanplan. Optimal hörntomt som ger en härlig öppenhet och utmärkt utsikt! Välkomna att kontakta Anna för att boka din tid för visning.

 • Pris
  8 995 000 kr
 • Boyta
  110 m2
 • Biarea
  7 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  985 m2
 • Typ
  Parhus
 • Ref.Nr
  AO05004
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Otroligt utsiktsläge

På unikt och bedårande läge saluförs nu detta kvalitativa friköpta parhus med obruten utsikt över Laholmsbutkten och Småryds äppelodling. Med genomtänkta och tidlösa material uppfördes husen som med läget nära centrala Båstad och natursköna Norrviken är något utöver det vanliga. Gediget och välbyggt med mycket ljusinsläpp och nordisk design bor man på en otroligt vacker plats med glittrande vatten och naturnära omgivningar i blickfånget året om. Nu erbjuds perfekt hörntomt med ombonad trädgård och stort trädäck med pergola. Intill huset finns parkeringsplats och entrésidan är stensatt med häck. Väl inne möts man direkt av ljuset och blicken dras mot havets genom de stora fönsterpartierna i köket. Hall med klinkergolv och avhängning, samt teknikrum och intill finns stilfullt och modernt badrum med tvättmaskin och bra förvaring och arbetsyta. Till vänster finns ett av husets totalt fyra sovrum och under trappan finns förrådsutrymme som med fördel kan inredas som klädkammare. Kök, matplats och vardagsrum ligger i vinkel med otroliga ljusinsläpp och de ljusa ytorna skapar en tidlös harmoni i kombination med de öppna vyerna mot Laholmsbukten. Köksinredningen från Marbodal går i ljus ton med integrerade vitvaror och stramt uttryck. Fönster åt öster ovan köksbänk och infälld belysning i både tak och skåp. Mitt i rummet finns värmande kamin och här finns plats för både matbord och soffgrupp där man gärna andas ut och blickar ut över äppelodling och glittrande vatten. Pardörrar öppnar ut till den stora altanen med pergola som är kringbyggd för bästa solläge. Altanen erbjuder underbar förmiddagssol och är med sitt hörnläge skyddad från insyn. Trappa leder till plan två som har stor möblerbar hall med utgång till härlig balkong med glasräcke och bedårande utsikt. Ovanplanet har tre rymliga sovrum som alla har fönsterkupa. Här finns även stilfullt helkaklat badrum med dusch. Ett absolut toppläge med utsikt som är bedövande oavsett vilken tid på året man blickar ut. Bo bekvämt och lättskött i nybyggt parhus i tidlösa kvalitativa material och modern öppen planlösning med plats för hela familjen eller övernattande gäster. Lugnt boende intill naturen samtidigt som Båstad nås på ett par minuter med nöjen, service och restauranger. Promenera eller cykla längs med strandpromenaden, ta ett dopp vid Paulins brygga och njut av omgivningarna kring Småryds äppelodlingar och havets ständiga närvaro. Huset har använts som permanentboende men kan fungera perfekt även som fritidsboende. Tillgängligt på många sätt där tåget från Båstad snabbt tar dig både norrut och söderut sedan vidare till kontinenten. Varmt välkomna till Smårydsvägen - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din tid för visning!

Kök

Tidlöst kök från Marbodal med släta ljusa köksluckor, ljus bänkskiva och vitvaror Electrolux. Infälld belysning i skåp och spotlights i tak. Utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn.

Badrum med tvätt

Rymligt badrum med klinker och delvis kaklade väggar. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Utrustat med handfat i kommod, spegelskåp, toalett och dusch.

Badrum ovanvåning

Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Huset stor klart 2021 och ägare har därefter byggt altan och pergola, jämnat till tomten och anlagt gräsmatta. Samt planterat häck vid entrén och växter vid pergolan. En del rum har även målats om invändigt.

Beskrivning uteplats

Stort trädäck i optimalt utsiktsläge åt öster som är kringbyggd med pergola. Balkong med glasräcke från ovanplan.

Övriga byggnader

Friliggande förråd med sedumtak finns.

Bilplats

Asfalterad uppfart med plats för flera bilar.

Beskrivning uteplats

Stort trädäck i optimalt utsiktsläge åt öster som är kringbyggd med pergola. Balkong med glasräcke från ovanplan.

Övrig information om tomten

Riktigt bra läge med privat hörntomt. På entrésidan är tomten stensatt och asfalterad parkering. Här finns även lättskött gräsmatta, här finns plats att anlägga pool om så önskas.

Byggnadstyp

1½ plans parhus

Byggår

2021

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Mörgrå betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk

VA

Enskilt vatten genom djupborrad brunn året om och gemensamt enskilt avlopp.

Uppvärmning

Vattenburet system med frånluftsvärmepump

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Småryd GA:1, Gemensamhetsanläggning: Båstad Småryd GA:2, Gemensamhetsanläggning: Båstad Småryd GA:3, Samfällighet: Båstad Småryd S:2 Avtalsservitut Vattenledning Förmån: Officialservitut Vattenledning, 1278-2019/29.2 Last: Avtalsservitut Vattenledning, 1278IM-08/16120.1

Planbestämmelser

Landskapsbildsskydd (1978-10-05) Landskapsbildsskydd (1972-03-13)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

2 733 296 kr

Energideklaration

Ordered

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2022

Summa taxeringsvärde

3 754 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

2 000 kr

Elförbrukning

6 405 kWh/år

El

13 240 kr/år

VA

2 500 kr

Total driftskostnad

17 740 kr

Ingen fastighetsskatt då huset är nybyggt. Permanentboende. Kostnad för försäkring tillkommer.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Smårydsvägen 3B
Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg