MED86664DED4AF84CAD84E97CC5FDF9D423

Skabersjögatan 5

Munka Ljungby

Nybyggt stilfullt hem!

Unna dig det ultimata boendet med detta nybyggda 1-planshus i vinkel med en stilfull design. Med sina stora fönsterpartier och öppna planlösning erbjuder det en ljus och luftig atmosfär som kompletteras av nordisk design i naturliga ljusa färger och trädetaljer. Det moderna köket lockar med köksinredning i nougatfärg och marmordetaljer, medan de två ljusa badrummen imponerar med svarta duschväggar och beslag. Här kan du njuta av genomgående fiskbensparkettgolv och avkoppling på trädäcket. Missa inte chansen att äga detta unika och stilrena hem. Välkommen att kontakta Djavad Kristensen för visning.

 • Pris
  6 295 000 kr
 • Boyta
  165 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  821 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  ME05648

Nyproduktion

Välkommen till detta nybyggda 1-planshus i en vinkelformad design. Här möts du av en fasad med vit putsade väggar och subtila tegeldetaljer som tillför karaktär till fastigheten. De generösa fönsterpartierna sprider ett fantastiskt naturligt ljus och ger huset en inbjudande och luftig känsla. Väl inne i huset möts du av en öppen planlösning som skapar en harmonisk atmosfär. Vardagsrummet sträcker sig ända upp i nocken och ger en känsla av rymd och elegans. Den nordiska designen med naturliga och mjuka färger ger en avkopplande och fridfull stämning, kompletterad av trädetaljer som förstärker den organiska känslan. Det moderna köket är verkligen en dröm för den som älskar att laga mat. Med sin släta nougatfärgade köksinredning och eleganta marmorinslag ger det en tidlös och stilren känsla. Köksmaskiner från Siemens. Här finns gott om utrymme att utforska din kreativitet och skapa kulinariska mästerverk. Huset fortsätter att imponera med sina genomgående fiskbensparkettgolv som tillför en klassisk och exklusiv touch till varje rum. De två moderna badrummen är ljusa och fräscha, kaklade och klinkade i ljusa toner. De svarta duschväggarna och de svarta beslagen ger en elegant kontrast och skapar en lyxig känsla. Utöver det imponerande huset finns även ett trädäck där du kan njuta av utomhuslivet och koppla av under soliga dagar eller svala kvällar. Detta är verkligen ett hem för den som uppskattar modern skandinavisk design och naturligt ljus. Missa inte chansen att äga detta unika 1-planshus med stilrena detaljer och exklusiva inslag. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt dig förföras av ett nytt, problemfritt boende med ljuvlig och säker stil och inredning.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Bredband är förberett för nyanslutning men framdragna rör till huset.

Beskrivning uteplats

Trädäck på trädgårdssidan

Bilplats

Plattsatt uppfart med plats för två bilar

Beskrivning uteplats

Trädäck på trädgårdssidan

Övrig information om tomten

Stenbeläggning och småsten på framsidan

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggår

2023

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk med till - och från luft

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

FTX System - Nibe F750 med tillufts aggregat. Vattenburen golvvärme.

Planbestämmelser

Detaljplan (2016-06-27)

Energideklaration

NotSelected

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår

2022

Summa taxeringsvärde

346 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

3 000 kr

Uppvärmning

22 000 kr

VA

4 500 kr

Total driftskostnad

29 500 kr

Huset är nybyggt och har aldrig varit bebott. Driftskostnaderna för el inkl. uppvärmning är därför uppskattade för 4 personer. Kostnad för försäkring tillkommer. Energiberäkning för fastigheten finns.
Om området
Generellt

Munka-Ljungby är ett trevligt litet samhälle utanför Ängelholm som under de senaste åren haft en ökande popularitet. Munka-Ljungby är den perfekta byn för barnfamiljerna med både äldre, etablerade områden och nybyggnadsområden som ständigt växer. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik samt anrika konditori Centrum, padelbanor, tennisbanor, sporthallar, ridhus, golfbana, bibliotek och egen simhall i närområdet. Här finns flera förskolor och skola upp till åk 9. Närhet till skog och vattendrag samt Skäldervikens vackra sandstrand i Ängelholm

Kommunikation

Det är goda kommunikationsmöjligheter från Munka-Ljungby till både Ängelholm, Klippan, Hässleholm och Helsingborg. Även E6:an finns ca 5 minuters bilfärd från centrala Munka-Ljungby. Ängelholm/Helsingborg Airport ligger ca 15 minuters bilfärd från Munka-Ljungby.

Närservice

Barnvänliga Munka-Ljungby har både förskola och fritidshem och Toftaskolan med årskurserna F-9, det finns även en simhall på skolområdet. I byn finns även idrottsplats och vårdcentral. Den välsorterade livsmedelsbutiken ICA Munka Allköp finns mitt i samhället och i närheten finns även det mysiga och omtyckta konditoriet Centrum.

Karta
Skabersjögatan 5
Munka Ljungby

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg