Brf Parklyckan

Dressinvägen 3

Tuvelyckan

Byggnationen pågår - Planerad inflyttning hösten 2024

Mer än halva projektet klart - Nu bygger vi på höjden i Båstad. Sista chansen att sätta din egna prägel på ditt drömboende i Brf Parklyckan nu under november. Välkommen till ett nytt sätt att leva i Båstad!

 • Pris
  3 950 000 kr
 • Boyta
  72 m2
 • Månadsavgift
  3 830 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DN04697

Brf Parklyckan

Brf Parklyckan är ett mycket genomtänkt projekt där man fokuserar på kvalité för att skapa gedigna och moderna bostäder för lång tid framåt på ett läge som är helt rätt i tiden, oavsett om du är i behov av permanentboende, övernattningslägenhet eller en flexibel bostad för avkoppling och återhämtning. Byggnationen har startat och planerad inflyttning är hösten 2024. Med totalt 100 lägenheter fördelat på två huskroppar om 10 och 8 våningar har Möllers Arkitekter lyckats skapa såväl smarta 2or, yteffektiva 3or, rymliga 4or och helt otroliga takvåningar. Oavsett vilken lägenhet man väljer får du en välplanerad lägenhet med egen uteplats, balkong eller terrass så du kan njuta av din bostad fullt ut. När det gäller material och inredning har man selektivt valt en hög och tidlös grundstandard med bl.a bänkskiva i natursten för att nämna något. Samtidigt som du nu under november har sista chansen att göra tillval för att göra bostaden till din egen. Med tågstation nästan direkt utanför porten och parkeringsgarage i källaren som du når direkt med hissen, skapas här en ny möjlighet att att verkligen ta vara på tiden och njuta av livet. För att lyfta tillgängligheten och skapa ännu fler möjligheter för dig som boende kommer föreningen tillhandahålla elcyklar för alla medlemmar genom en gemensam cykelpool så att du smidigt kan ta sig runt i Båstad med omnejd för rekreation eller dina ärenden i vardagen. I området som är under utveckling finns redan nu flertalet padelbaner, gym, och ett eget kvartersbageri. Endast några minuter med cykel når du Entré Båstad med all service du behöver i form av matbutik, fiskaffär, köttaffär och apotek för att nämna delar av utbudet. Som en del av detta framtidsboende har föreningen egen solenergi som kommer hantera delar av den gemensamma driften i föreningen. För dig som kör elbil finns även möjlighet till parkeringar med laddningsstation så att du smidigt kan leva det liv du längtat till. Denna lägenhet utgör tre rum och kök på våning 9 som vetter mot sydväst och utsikt över omgivningen och naturen. Fantastiskt läge och näst högst upp i 10 våningshuset. Här bor du i en smidig och lättskött lägenhet på privat läge. För mer information och lägenhetsväljare klicka vidare och besök projektsidan nedan eller kontakta Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling för frågor eller ett personligt möte!

Projektsidan

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Garage under byggnaderna med 69 parkeringsplatser. Utöver detta finns även parkeringsplatser utomhus på föreningens mark. Båda husen finns det välrustade övernattningslägenheter som kan hyras ut till familj eller vänner till boendena. Vidare kommer föreningen ha en egen elcykelpool i garaget för föreningens medlemmar.

Mark som ingår i upplåtelsen

Balkong

Beskrivning bilplats

Möjlighet att hyra både öppen parkeringsplats utomhus eller i garage.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

2-1801

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerbostadshus bestående av två huskroppar

Areakälla

Kostnadskalkyl

Fönster

3-glas med aluminiumprofiler

Våning

9

Med parkering i garage tar du dig enkelt upp till din lägenhet med en av de två hissarna i byggnaden.
Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk till och frånluft.

Uppvärmning

Vattenburet genom bergvärme

Energideklaration

NotSelected

Förening - Brf Parklyckan 1 i Båstad
Generell information

Brf Parklyckan bygger för framtiden och uppför 100 lägenheter fördelat på två huskroppar med mycket bra standard och anpassat för framtiden.

Antal lägenheter

100

Andel i förening

1,0%

Månadsavgift

3 830 kr/mån

månadsavgiften är exkl. hushållsel, TV/Bredband och hemförsäkring.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

TV och bredband

Fiber finns till alla lägenheter. Bostadhavaren står för eget abonnemang.

Övrigt

Föreningen tillhandahåller en egen el-cykelpool till medlemmarna att förfoga. Två övernattningsrum, ett i vardera hus. Två barnvagn/rullstolsrum, ett i vardera hus.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

69 st platser hyra i garage under husen, intern kö tillämpas. 28 st p-platser utomhus. Två invändiga cykelrum för parkering/laddning ca 84 platser. 240st cykelplatser utomhus.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Driftkostnader är delvis baserat på bostadsinnehavarens användande. För mer information om driftkostnader kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. 0431-37 10 39 eller [email protected].
Om området
Generellt

Med närhet till allt regionen har att erbjuda har det nya området Tuvelyckan snabbt blivit populärt. Med Båstads tågstation nära kan du med enkelhet förflytta dig både kort som långt utan besvär. Från stationen kan du smidigt ta dig till ett flertal städer mellan Köpenhamn och Göteborg via Öresundståget som passerar regelbundet under dagen. I området finns förskola, gym, padelhall och utepadelbanor, löpslingor, utegym, restauranger, caféer och bar. Endast några hundra meter från området ligger Entré Båstad med stormarknad, apotek, sportshop, kött och fiskbutik, blomsterhandel m.m. Havet med sandstrand och badbrygga nås på ca 10 minuters promenad liksom skog och natur. En kort cykeltur på 15 min tar dig till Båstads centrum med sitt stora service och nöjesutbud. Flera restauranger och hotell i Båstad med god standard och här finns flera mysiga caféer.

Dokument
Karta
Dressinvägen 3
Tuvelyckan

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg