MEDD978304D79674A5188652F1F02D0CCCB

Ryttarstigen 7

Mellbystrand

Obebyggd tomt ett stenkast från havet i Mellbystrand

Drömboendet väntar på dig på denna obebyggda tomt, belägen på ett mycket attraktivt läge bara ett stenkast från havet och stranden. Med en yta på 1234 kvm har du gott om utrymme att förverkliga din vision och skapa ditt drömboende. Tomten erbjuder generösa byggrättigheter, då du får bebygga upp till 1/3 av tomten eller max 300 kvm totalt. Här har du friheten att designa och bygga ditt perfekta hem, anpassat efter dina önskemål och behov. För att bevara integriteten och skapa en harmonisk miljö finns vissa riktlinjer för placering av uthus och garage. Uthuset bör placeras minst 3 meter från gränsen mot granntomten, vilket ger dig gott om utrymme för trädgård och gröna ytor. Om inget annat alternativ finns, kan du även placera ditt garage 1,5 meter från gränsen mot granntomten. Tomten är belägen på en återvändsgata, vilket ger en lugn och rofylld atmosfär. Du kommer att ha allt du behöver inom bekvämt avstånd, med närhet till Mellbystrands alla erbjudanden. Dessutom är det bara en kort promenad ner till den vackra stranden och havet, där du kan njuta av frisk luft och underbara solnedgångar. Missa inte chansen att äga denna fantastiska tomt och skapa din egna oas. Det är en verklig plats att trivas på och förverkliga dina drömmar.

  • Pris
    3 700 000 kr
  • Typ
    Tomt
  • Ref.Nr
    PP05682

Övrig information

Information
VA

Kommunalt vatten och avlopp

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Laholm Mellby GA:5 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering Last: Officialservitut Vattenledning, 13-LAJ-1895.1

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

300 500 kr

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 253 000 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Mellbystrand, badorten som lockar allt fler till permanent boende. Det är inte så konstigt. Kombinationen av lugn och harmoni vid havet och närheten till E6:an gör Mellbystrand till ett passande boendealternativ för de flesta. Sveriges längsta sandstrand sträcker sig längs orten.

Kommunikation

Laholms kommun har ett vittförgrenat nät av kommunikationsleder. E 6 och Västkustbanan skär genom kommunens västligaste, riksväg 15 förbinder Halmstad med Karlshamn i Blekinge och riksväg 24 Laholm med Hässleholm i nordöstra Skåne. Busslinje Laholm - Laholms tågstation - Mellbystrand - Skummeslövsstrand - Tuvelyckan och Båstads tågstation går genom Mellbystrand.

Närservice

Sommarparadiset Mellbystrand är uppbyggt kring turismen. För att tillmötesgå de många besökarna och de fast boende finns bland annat restauranger, affärer, köpcenter, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Orten bjuder också på många utomhusaktiviteter förutom havsbad till exempel fotbollsgolf, minigolf och motionsslingor.

Övrigt

Vid Lagans mynning eller Lagaoset är intresset för sportfisket av lax och havsöring stort. Naturen här är föränderlig med de strand sporrar som bildas när havsströmmarna får utloppet att sakta flytta sig norrut. En vacker plats att besöka och kanske prova på kitesurfing!

Dokument
Karta
Ryttarstigen 7
Mellbystrand

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg