MED12EC5CA7A12843778A511B5ECCDD767A

Rälsvägen 10

Tuvelyckan

Modern enplansvilla på attraktiva Tuvalyckan

Modernt och välplanerat enplanshus på Tuvelyckan i Båstad med lättskött trädgård och stort trädäck i sydväst. Öppen planlösning med kamin. 4 sovrum, 2 badrum, Marbodal kök med Siemens vitvaror. Elbilsladdare och 12 kvm förråd. Perfekt för pendlare, permanent boende eller fritidshus. Nära stranden, padelhall, gym, restauranger och fik. Sammanfattningsvis det perfekta boendet för familjen på underbara Bjäre med närhet till allt Båstad har att erbjuda. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer information.

 • Pris
  4 995 000 kr
 • Boyta
  118 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  486 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP06083

Välkommen till din drömbostad på Tuvelyckan i Båstad! Detta relativt nybyggda hus från 2020, uppfört av den ansedda hustillverkaren A-hus, är en modern och välplanerad pärla. Med en lättskött tomt och ett stort trädäck på cirka 100 kvm i sydväst kan du avnjuta soliga dagar och underbara kvällar med familj och vänner. Huset erbjuder en harmonisk öppen planlösning med en mysig kamin, fyra bekväma sovrum, två smakfulla badrum samt en praktisk groventré/tvättstuga. Köket, från det välrenommerade Marbodal, är utrustat med högkvalitativa Siemens vitvaror som kommer att förgylla din matlagning. För miljömedvetna köpare finns en elbilsladdare vid uppfarten och ett förråd på ca. 12 kvm ger extra förvaringsutrymme. Som grädden på moset har detta hem Plejd installerat, vilket ger dig bekvämligheten att styra belysning, värme och elektronik med hjälp av din smartphone eller röststyrning. Detta hus är det ultimata valet för pendlare, permanent boende eller som ett fridfullt fritidshus. Du kommer att ha allt du behöver inom räckhåll, inklusive stranden, padelhall, gym, restauranger och mysiga kaféer. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem det perfekta boendet för din familj på den idylliska Bjäre-halvön med smidig tillgång till allt som Båstad har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss och boka en visning.

Övrig information

Information
Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2020

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Luft/vatten/golvvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:43 ändamål: Vägar, Grönområden

Planbestämmelser

Detaljplan (2016-04-27)

Pantbrev

3 800 000 kr

Energideklaration

NotSelected

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 243 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

2 315 kr

Elförbrukning

11 600 kWh/år

El

23 200 kr/år

VA

8 944 kr

Total driftskostnad

34 959 kr

Kostnad för el omfattar även kostnad för uppvärmning. Vid uträkning har 2 kr/kWh använts.
Om området
Generellt

Med närhet till allt regionen har att erbjuda har det nya området Tuvelyckan snabbt blivit populärt. Med Båstads tågstation nära kan du med enkelhet förflytta dig både kort som långt utan besvär. Från stationen kan du smidigt ta dig till ett flertal städer mellan Köpenhamn och Göteborg via Öresundståget som passerar regelbundet under dagen. I området finns förskola, gym, padelhall och utepadelbanor, löpslingor, utegym, restauranger, caféer och bar. Endast några hundra meter från området ligger Entré Båstad med stormarknad, apotek, sportshop, kött och fiskbutik, blomsterhandel m.m. Havet med sandstrand och badbrygga nås på ca 10 minuters promenad liksom skog och natur. En kort cykeltur på 15 min tar dig till Båstads centrum med sitt stora service och nöjesutbud. Flera restauranger och hotell i Båstad med god standard och här finns flera mysiga caféer.

Karta
Rälsvägen 10
Tuvelyckan

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg