MEDA4CC5866C95D4FD2869C692FC2F1C69D

Plommonvägen 26

Båstad

Modernt och ljust radhus med hög trivselfaktor, på lugnt område nära naturen!

På lugna och trevliga området Äppeldalen väntar detta välplanerade och moderna radhus i två plan. Modern elegans och hög trivselfaktor på bekvämt avstånd från centrum, utan genomfartstrafik och nära naturen. På entréplan finns kök och sociala ytor med stora fönsterpartier och öppet upp i nock samt balkong. På soutterängplan finns två sovrum, badrum, klädvård samt goda förråds- och förvaringsmöjligheter. Två insynsskyddade uteplatser intill grönskande natur och lättskött trädgård. Carport och förråd. Vill du veta mer, kontakta Maria Ståhl – hon delar gärna med sig av allt som gör det här huset så speciellt. Välkommen hem!

 • Pris
  3 795 000 kr
 • Boyta
  104 m2
 • Biarea
  26 m2
 • Antal rum
  3
 • Tomtarea
  364 m2
 • Typ
  Radhus
 • Ref.Nr
  DK06110

Välkomna in på Plommonvägen 26! Detta radhus har en smart utformning med stora sociala ytor och kök på övre plan och en personlig och privat avdelning på bostadens soutterängplan. När du kliver in på entréplanet välkomnas du in i en hall med plats för avhängning och till gästtoaletten. Till höger möts du av ett klassiskt ek-kök med svart bänkskiva och vita vitvaror. Frys och kyl är alldeles nya. Köket är rymligt och matbordet placeras fint i kökets mitt intill fönster mot entrén. Från kök och hall tar du steget in i vardagsrummet. Här ger de stora fönsterpartierna mycket ljusinsläpp och den höga takhöjden (ca 5 m takhöjd) skapar en otrolig rymd. Från vardagsrum tar du dig lätt ut på balkongen. Av de stora ytorna i vardagsrummet kan enkelt ytterligare ett sovrum skapas genom uppförandet av en vägg. En smidig lösning för dig som önskar ännu ett sovrum. Längs med trappen som leder ner till soutterängplan finns ett fönsterparti på höjden som bidrar till den moderna och luftiga känslan. Väl nedanför trappan möts du av en stor och rymlig hall. Till vänster ligger två sovrum med fönster och fönsterdörr mot uteterrass. Till höger finns en stor walk-in-closet och därefter en rymlig tvättstuga och ytterligare ett förråd med god förvaring innanför. Rakt fram i hallen finns ett badrum med badkar/dusch och handdukstork.

Gästtoalett entréplan

Gästtoalett med dusch och badrumskommod. Ny WC-stol 2019.

Kök entréplan

Kök med luckor i ek, svart bänkskiva och vita vitvaror. Ugn och micro Siemens. Ny kyl/frys Cylinda 2023.

Badrum Soutterängplan

Ljust och fräscht badrum i vitt kakel och badrumskommod i vitt. Handdukstork. Ny WC-stol 2019.

Tvätt/teknik

Tvättmaskin 2020 och torktumlare 2018 från Husqvarna. Ny värmepanna Nibe, 2022.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Förbättrat/bytt ut material på terrass, 2015. Ny värmepanna Nibe, 2022.

Beskrivning uteplats

En uteplats i entréplan mot grönskande omgivningar, en uteplats på soutterängplan.

Bilplats

Carport och stensatt biluppställningsplats.

Beskrivning uteplats

En uteplats i entréplan mot grönskande omgivningar, en uteplats på soutterängplan.

Byggnadstyp

2-plans radhus i soutteräng

Byggår

2005

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Aluzink

Stomme

Trä

Typ av tomt

Insynsskyddad trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk med frånluftsåtervinning

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburet system med frånluftsvärmepump

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:13 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:9 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan (2006-06-14)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

2 880 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

6 februari 2024

Energiklass

D

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 407 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

3 702 kr

Uppvärmning

19 495 kr

Elförbrukning

9 000 kWh/år

VA

8 650 kr

Total driftskostnad

32 847 kr

I kostnaden för el ingår uppvärmning och hushållsel. Kostnad för fastighetsskatt och försäkring tillkommer. I kostnaden för renhållning ingår även tunna för trädgårsavfall.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Plommonvägen 26
Båstad

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg