MED10D4829B412845E5B8FAC3F289578DD6

Pina - Mallorca

Mallorca

Villa på landet med pool

På utsiktsläge över staden Pino finner du denna välskötta stora fastighet om 275 kvm fördelat på 5 Ha mark. Vinterträdgård, pool och ljuvlig och stor terrass med citron- och fikonträd.

 • Pris
  1 495 000 kr
 • Boyta
  275 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  0 m2
 • Typ
  Villa
 • Ref.Nr
  DK04562

Mitt på en tomt på cirka 5 hektar ligger denna villa med ett högt läge och en enastående utsikt över staden Pina och hela Tramuntana-området som bakgrund. Det är tyst och privat men fortfarande inom gångavstånd till bekvämligheterna i Pina stad. Denna välskötta fastighet har en total boyta på cirka 275 kvm. Tre sovrum och fyra badrum (2 badrum en suite) totalt. Loftet på övervåningen som nu är ett sovrum och ett badrum kan också bli det perfekta hemmakontoret, yoga- eller konstnärsstudion eller uppdelat för ett fjärde sovrum. Det ljusa köket är fullt utrustat vitvaror från Neff, beläget i det nybyggda annexet och har fönster i tre väderstreck samt direkt utgång till terrassen och trädgården. Det finns en vinterträdgård, chill out zone, citron- och fikonträd, en massiv terrass på cirka 140 kvm och en stor infinity pool på 20x5 m. Vardagsrum med dubbel takhöjd, luftkonditionering, golvvärme, två olika vattenförsörjningar, saltvatten-pool och el från det allmänna nätet. Palma ligger inom en kort 20 minuters bilresa.

Övrig information

Information
Energideklaration

NotSelected

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Karta
Pina - Mallorca
Mallorca

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg