MED3EE3C7710B984AED8FA22BEFCDE191EA

Palma Suroeste, Bonanova & Son Armada

Palma de Mallorca

Denna vackra och ljusa lägenhet som nyligen är renoverad, ligger framför den spanska byn en kort promenad till restauranger och affärer i Son Espanyolet. Lägenheten består av tre sovrum, ett badrum, ett öppet kök och ett ljust vardagsrum/matsal som har tillgång till en 10 m² terrass mot söder.

 • Boyta
  90 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  0 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  MM02827
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Övrig information

Information
Byggår

1959

Ventilation

Energideklaration

NotSelected

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Palma med cirka 300 årliga soliga dagar är den perfekta staden för den som älskar sol och värme. Under de senaste åren har Sta Catalina-kvarteret, hamnområdet och Paseo Marítimo förvandlats och erbjuder en riktigt kosmopolitisk atmosfär. Santa Catalina är en av de mest populära stadsdelarna i staden. Dess stora utbud av konstnärliga kaféer, popup-butiker och moderna restauranger ger en internationell atmosfär. I sydöstra delen av staden ligger Paseo Marítimo, en av stadens mest kända nöjesområden. Bortsett från exklusiva nattklubbar och restauranger står Paseo Marítimo ut för sin underbara utsikt över hamnen och katedralen som är tillgänglig endast några minuter bort till fots.

Karta
Palma Suroeste, Bonanova & Son Armada
Palma de Mallorca

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg