MED5FAB729E02BD42299AC025DC45DF520C

Odens väg 7

Allarp

Pampig och välplanerad 2-plansvilla i Allarp

Välkommen till ståtlig arkitektritad 2-plansvilla på det växande och trivsamma området Allarp. Villan stod klar 2020 har en luftig planlösning med öppet upp till nock mitt i huset och social planlösning med kök, matplats, allrum med dörr till altan och trädgård åt söder. Villan har energiklass A och genomgående generösa och energieffektiva ytor med totalt fem sovrum och två badrum. Trädgård med stensättning runt huset, gräsmatta samt bred uppfart och garage. Välkommen att kontakta Anna för att boka visningstid!

 • Pris
  6 300 000 kr
 • Boyta
  220 m2
 • Antal rum
  7
 • Tomtarea
  646 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  AO05854
 • Tillträde
  Enligt ök.

Rymlig familjevilla

I populära och lugna Allarp presenteras denna pampiga arkitektritade 2-plansvilla på solig och lättskött tomt. Här bor du bekvämt nära allt regionen har att erbjuda med endast en kort promenad till strandäng, skog och havet med milslång sandstrand. Villan som stod klar 2020 har härliga moderna och energieffektiva ytor med plats för hela familjen och i husets mitt är det öppet upp upp och fönster åt tre håll som ger ett otroligt ljusflöde. Vid plattsatt uppfart och entrésida med mur mot gatan välkomnas vi in i öppen och rymlig hall med snygga platsbyggda garderober. På golvet ligger praktiskt träliknande klinker med vattenburen golvvärme. Blicken går direkt in mot den härliga öppna ytan med soffgrupp vid de flera fönsterna. Från hallen ligger kök med köksö och matplats till vänster. Köket har tidlös ljusgrå inredning med släta luckor och mörk bänkskiva. Mycket arbetsytor, överskåp med infälld belysning samt kakel ovan köksbänk. Intill finns gott om plats för stort matbord och här leder dörr ut till trädgården med stor stensatt uteplats och rabatt med perenn växtlighet. I öppen planlösning vid matplatsen finns gott om yta för större soffgrupp och umgängesyta vid de flera fönsterna och öppet upp i nock. Luftigt och rymligt med ljusa vita väggar. På planet finns sovrum, helkaklat badrum med dusch samt rymlig tvättstuga med dörr till garaget. Trappa med snyggt glasräcke leder upp till andra våningen som har öppen hall med fria vyer. Här finns privat del med fyra rum som alla är väl tilltagna och passar både som sovrum och kontor eller extra allrum. Från det ena rummet finns dörr som leder ut till härlig balkong med utsikt mot den grönskande Hallandsåsen. På hela planet ligger trägolv, här finns även separat klädkammare och ett rymligt helkaklat badrum med dusch. Fasaden har stilren liggande vit träpanel med belysning, ägare har monterat solskydd på fönster vid utsprånget mot trädgården. Trädgård med staket och häck mot grannar, gräsmatta, lek- och gungställning och flera soldränkta uteplatser. Optimal familjevilla som med de flera sovrummen och garage även har plats för diverse hobbys. I omtycka och växande Allarp bor du nära motorväg, tågstation, stränder, skog och service i band annat Skummeslöv, Båstad och Mellbystrand. Ett område där många väljer att bosätta sig med tanke på närheten till mycket på i området finns vårdcentral, bank och förskola. Varmt välkommen att kontakta Anna för frågor och för att boka din tid för visning.

Kök

Modernt och rymligt kök med grå släta köksluckor, stomme från IKEA, mörk bänkskiva och infälld belysning. Rostfria vitvaror från Gorenje, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, spishäll och fläkt. Köksö med skåp.

Badrum entréplan

Helkaklat stilrent badrum i grå nyans, utrustat med handfat i kommod, toalett, dusch.

Badrum ovanvåning

Helkaklat rymligt badrum utrustat med dusch, handfat i kommod, spegelskåp och toalett.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med arbetsytor och förvaring, tvättmaskin från Bosch (2023) och torktumlare från Hisense.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Nuvarande ägare har satt upp vägg på andra våningen för att få ett ytterligare rum. Anlagt trädgård med rabatter och stenläggning, staket, häckar, samt installerat elektrisk screenmarkis.

Beskrivning uteplats

Stenlagda uteplatser. Balkong som nås från ett av sovrummen på ovanplan.

Övriga byggnader

Vidbyggt garage som nås via tvättstuga eller automatisk garageport.

Bilplats

Bred uppfart samt garage.

Beskrivning uteplats

Stenlagda uteplatser. Balkong som nås från ett av sovrummen på ovanplan.

Övrig information om tomten

Trevlig trädgård med stenläggning på entrésidan vid uppfart och garage, samt stenläggning runt huset och altanen i söder. Lekplats och rabatter med perenna växter. Häck och staket i tomtgräns och stenmur mot vägen.

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggår

2020

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, golvvärme på båda plan

Planbestämmelser

Detaljplan (2012-06-12)

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Pantbrev

3 300 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

22 juli 2023

Energiklass

A

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

4 305 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

2 976 kr

Elförbrukning

8 465 kWh/år

El

29 122 kr/år

VA

6 600 kr

Total driftskostnad

38 698 kr

I posten el ingår även kostnad för uppvärmning. Försäkring och ev abonnemang för internet via fiber tillkommer.
Om området
Generellt

Allarp är ett nytt samhälle som växer fram mellan Skummeslövs- och Hemmeslövsstrand. Goda kommunikationsmöjligheter med direkt närhet till E6 och Båstad Station samt närheten till natur, hav och salta bad och Båstads kultur- och nöjesliv gör området mycket populärt. Samhället är expansivt och idag finns bl.a. förskola, äldreomsorg och vårdcentral på området och närhet till nya handelsområdet Båstad Entré.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 15-20 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 45 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, tempererad utomhusbassäng och en utomhusanläggning för tennis med grusbanor samt padelbanor. I Svarvareskogens naturreservat finns motionsslingor och utegym samt fina joggingslingor i strandskogen/sanddynsreservatet och längs havet.

Dokument
Karta
Odens väg 7
Allarp

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg