MED95E195E75FED488DA3C59B6362ABB5F7

Lobovägen 7

Centrala Båstad

Exklusiv villa med panoramavyer över Båstad

Kontinental och modern villa på ca 300 kvm strax ovanför Båstad med vyer som förför och en känsla som inte lämnar någon oberörd. Ett fantastiskt hem med internationell känsla på ett av Båstads mest eftertraktade lägen där lugnet och vyerna ligger i fokus. Välkomna till ert nästa drömboende i Båstad!

 • Boyta
  243 m2
 • Biarea
  45 m2
 • Antal rum
  7
 • Tomtarea
  1 014 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK835
 • Tillträde
  Enligt ö.k

På ett av Båstads absolut mest eftertraktade adresser finner ni detta fantastiska hem som stoltserar ovanför Båstad med märkbar arkitektur och panoramavyer över hela bukten. Villan, som uppförts med eftertanke och högsta byggnadskvalitet, erbjuder avskildhet på centralt och högt läge där man hela tiden är i kontakt med landskap och hav. Här bor man privat med hela havet och Båstads silhouette i blickfånget. Ett unikt hem på magiskt läge. Villan, som uppförts med eftertanke och högsta byggnadskvalitet, erbjuder avskildhet på centralt och högt läge där man hela tiden är i kontakt med landskap och hav. Bostaden om 243 kvm erbjuder 2 plan med gott om rymliga sällskapsytor. Entréplan är mycket rymligt och består dels av en privat gästavdelning som kan användas till en enskild lägenhet med privat ingång. Den fullutrustade lägenheten består av sovrum, allrum, wc med dusch och pentry. Här finns möjlighet att göra om pentryt till alkov, om man vill frigöra ytterligare ett sovrum. Vidare på entréplan finns gott om ytor med tvätt avdelning, förrådsutrymme, teknikrum och ett stort garage. Garaget som ligger intill bostaden har draget vatten och direkt access till huset. Vidare på övre plan ligger köket i öppen planlösning till matsal och allrum. Genomgående i huset är allt mycket välgjort och smakfullt där inga detaljer är lämnat åt slumpen. På golvet ligger härliga trägolv och väggarna är smakfullt vita. Flertalet platsbyggda garderober som plockar upp trä från golvet. På övre plan finns även ett sovrum med 2 tillhörande klädkammare och ett intilliggande badrum. Badrummet är utrustat med både dusch, dubbelhandfat och ett kaklat spa-badkar. Utöver detta finns även ytterligare ett rum som idag används som kontor. Massiva fönster med vacker utsikt över landskap och hav! Ett hem som badar i ljus och bjuder på vackra vyer. Badrummen är smakfullt i grå toner. Ytterdörren till huset har fingeravtrycksensor, och dörren intill sovrumsdelen är ljudisolerad. Trädgården är utformad till att vara lättskött och stilren. Effektivt och driftsnålt hus som drivs via vattenburen bergvärme. Stor gjuten uteplats med en härligt Swimspa Jacuzzi i söderläge med vacker utsikt. Vacker pergola med eldrivet solskyddsystem, och blomstrande rabatter. Sammantaget en mycket unik villa som utstrålar en smakfull kvalitetskänsla. Här bor man privat med hela bukten och Båstads silhouette i blickfånget. Ett exklusivt hem på eftersökt läge!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Stort garage med direkt access till huset. AC på övre plan. Swimspa Jacuzzi i söder. Vacker pergola med eldrivet solskyddsystem. Hela huset kopplat till musiksystem med Sonos samt ett Dolby Digital system.

Bilplats

Garage samt uppställningsplats för flertalet bilar.

Övrig information om tomten

Anlagd och arkitektritad trädgård med minimalt underhåll

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggår

2014

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts

Tak

Papp

Stomme

Betong

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Bergvärme (Viessman) 2 st borror

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:11 ändamål: Vägar, Grönområden Avtalsservitut Ytbeklädnad Förmån: Avtalsservitut: Mur, D201600429303:1.1 Last: Avtalsservitut: Ytbeklädnad, D201600454924:1.1

Planbestämmelser

Områdesbestämmelse Detaljplan Fornlämning (1 st)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

5 000 000 kr

Energideklaration

NotSelected

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

6 292 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

4 900 kr

Elförbrukning

16 156 kWh/år

El

35 065 kr/år

VA

9 193 kr

Total driftskostnad

49 158 kr

Elkostnaden inkluderar uppvärmning. Tillkommer kostnad för sedvanlig försäkring samt fastighetsskatt.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Lobovägen 7
Centrala Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg