MED97142B5EA147441B8D16FD2B3E40A721

Lindallén 57

Båstad

1,5-plans poolvilla med havsutsikt på attraktivt läge

Välkommen till denna underbara 1,5-plansvilla med utsikt över Laholmsbukten och Halmstad beläget på en av Båstads mest eftertraktade adresser. Här bor du på ett fantastiskt läge knappt 200 meter från strand och hav och en kort promenad till småbåtshamn, tennis/padelbanor, kallbadhus och mycket mer. Utöver huvudbostaden finns ett gästhus som tillsammans med uteplatsen och den betonggjutna poolen skapar en privat grönskande oas som för tankarna till Medelhavet. Här njuter du av sommarens soliga dagar och ljumna nätter och med en oslagbar närhet till Båstad kultur- och nöjesliv! Kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information!

 • Boyta
  201 m2
 • Biarea
  45 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  1 202 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  ME05857

Poolvilla

Välkommen till denna underbara 1,5-plans villa, strategiskt placerad knappt 200 meter från det glittrande havet och med en väl tilltagen panoramautsikt ut över Laholmsbukten och Halmstad. Här bor du på ett attraktivt läge med möjlighet att skapa ditt egna drömboende och oförglömliga minnen. Villan, omfamnad av den friska havsbrisen, sträcker sig över 201 kvadratmeter boyta, skapad med omsorg och tanke i varje detalj. Här möts du av ljusa och luftiga rum, där varje fönster ramar in vackra vyer av den fina omgivningen. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och förstärker kopplingen till omgivningen. Det finns även ett gästhus/poolhus intill villan som är utrustat med kök och badrum. Den stenbelagda terrassen men en elegant betongbyggd pool binder samman de två byggnaderna, och skapar en oas för avkoppling och underhållning. Trädgården är ett lummigt och välskött paradis av grönska, prydligt arrangerad på attraktiva Lindallén. Här kan du sitta på terrassen och avnjuta kvällssolen medan du lyssnar till vågornas milda brus och låter dig svepas bort av den avkopplande atmosfären. Denna bostad ger dig inte bara ett hem, det ger dig livskvalité. Här är varje dag fylld av skönhet, lugn och en känsla av att vara närmare Medelhavet än du någonsin kunnat ana. Välkommen till din nya vardagslyx, där havet och omgivningen blir dina närmaste grannar!

Kök

Marbodal kök med plats för 8 matgäster. Bänkskivor och köksluckor av trä. Mosaik ovan bänkskivor. Målade väggar. Spis el /gas spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin. Vattenburen golvvärme med klinker. Köksmaskiner från år 2003. Det är hårdvaxat trägolv i sovrum, vardagsrum, matplats och allrum. Hallen på bottenvåningen har klinker med vattenburen golvvärme.

Badrum

Kaklat badrum med marmorgolv med golvvärme (el). WC, tvättställ, och dusch. (2003)

Badrum 2

Kaklat badrum med kalkstensgolv (kross), golvvärme (el). Tvättställ, WC och dusch. (2003)

Tvätt/Grovkök

Tvättmaskin Miele 2022, torktumlare Miele 2003, kakel, marmorgolv med golvvärme (el). (2003)

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

2002 Renoverat / Nytt kök, bad WC/dusch. Slipat och lagt nya trägolv. Bytt fönster ovan våning mot söder. Uppdaterad trädgård 2005, pool (helgjuten betong) & poolhus. Hanverkare: MMB, Hjalmarssons Bygg, Priotek el, Strahla värme och Båstads Rör. Ny installerad (2024) luft/vatten värmepump modell STOR .

Bilplats

Framför garage infart

Byggnadstyp

1½-plansvilla med vidbyggt garage samt pool/gästhus

Byggår

1964

Fönster

Energiglas

Grund

Krypgrund

Fasad

Tegel

Tak

Tegel

Utvändigt plåtarbete

Koppar och målad plåt

Stomme

Lättbetong och trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk + Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Finns öppenspis som har sotats vart 3:e år.

Planbestämmelser

Tomtindelning (1967-11-02) Stadsplan (1965-11-25)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

1 500 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

9 760 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

3,0

Renhållning

4 300 kr

Elförbrukning

21 588 kWh/år

El

33 397 kr/år

VA

7 155 kr

Sotning

200 kr

Total driftskostnad

45 052 kr

I uppvärmningskostnaden ingår även kostnader för hushålls el samt pool drift. Ny värmepumps anläggning har installerats 2024 (okt, nov och december 2023 kördes den gamla anläggningen på elpatron vilket ökar förbrukningen med minst 20 %)
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Lindallén 57
Båstad

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg