MED66141B3817C144B4AD3C27090DFF20C5

Lagmansvägen 2

Torekov

Villa på populärt läge i Torekov!

Strax ovanför heden och några minuters gångväg till allt vad Torekov har att erbjuda presenterar vi nu denna trevliga villa om ett plan. Här bor man nära havets svalkande bad och hedens naturområde på populärt läge i ett av Torekovs mest eftertraktade områden!

 • Boyta
  100 m2
 • Biarea
  80 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  534 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  ME02689

En plans villa

Med en bostadsyta på 100 kvm och en biarea på 80 kvm (inredd källare) finns det gott om utrymme för att familjen att trivas. Här hittar du tre rymliga sovrum som ger gott om privatliv och komfort för alla. Den öppna planlösningen ger en ljus och luftig känsla och skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling. En trappa ner i den inredda källaren finner du sjuttiotals klassikern...Gillestugan med öppen spis, som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga vinter kvällar. Trädgården som är välplanerad på 534 kvm och inbjuder en fridfull plats för avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av sommarens strålande solsken i det charmiga uterummet eller under den skuggiga pergolan. Trädgården har gott om utrymme för umgänge och med möjligheter att skapa din drömträdgård. Till fastigheten finns även ett garage med plats för extra förvaringsutrymme. Sammanfattningsvis är denna villa i Torekov en bo dröm för den som söker en avslappnad och bekväm livsstil en kort promenad till havet. Med generösa utrymmen, en mysig öppen spis, en trivsam trädgård och närhet till både hamnen och havet är detta ett hem att trivas i. Ta chansen att bli ägare till denna fastighet och upplev den idylliska livsstilen själv!

Kök

Köket har ramluckor i vitt och vitvaror i rostfritt och vitt. Separat avlasningsyta med lådor och väggskåp.

Badrum

Helkaklat badrum i i jordnära färgerna brunt och beigt med duschvägg och handukstork. Badrumsmöbel och vägghyllor i trä.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Garage

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggår

1972

Fönster

2-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Tegel

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen el-panna + öppenspis med kassett

Planbestämmelser

Stadsplan

Pantbrev

1 984 000 kr

Energideklaration

Ordered

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

4 318 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

3 700 kr

El

26 500 kr/år

VA

5 600 kr

Sotning

700 kr

Total driftskostnad

36 500 kr

Om området
Generellt

Torekov är den lilla fiskebyn med läge längst bort på Bjäre halvöns yttersta spets är en riktig pärla. Alldeles vid havet och med utsikt över allas favorit & utflyktsmål Hallands väderö har Torekov en alldeles egen charm. Mycket i Torekov koncentreras till livet vid hamnen där segelbåtar ligger sida vid sida med fiskebåtar. Från hamnen utgår turbåten till Hallandsväderö som åker fram och tillbaka mellan byn och ön. I hamnen kan man äta rökt makrill och glass medan man följer båtlivet från kajen bland fiskebodarna. Dopp från morgonbryggan, besök på någon av restaurangerna i hamnen, gårdsbutikerna med lokalt producerad mat, underbara promenader, golfbanor ;för livsnjutaren har Torekov mycket att erbjuda. Torekov blandar på sitt eget sätt sommarens morgondopp, träskor och cocktailfester med vardagens bekvämligheter så som matbutik, skola och barnomsorg. Torekov är en by med flera sidor och hittar lätt en plats i ditt hjärta oavsett om det är sommarens vimmel eller årets lugn och stillhet som lockar dig.

Karta
Lagmansvägen 2
Torekov

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg