MEDE1A1664CC947417ABDABD58B351FA055

Krossarevägen 23

Kattvik

På första parkett med vidunderlig utsikt

På första parkett i natursköna Kattvik ligger denna enastående fastighet med otrolig utsikt över havet och den vackra kustlinjen som ger fastigheten och huset en karaktär som är unik för Bjärehalvön. Med endast ett stenkast till Hovshallar, badplats, Kattviks hamn och otrolig natur. Huset har generösa sällskapsytor och är välplanerat med separat sovrumsavdelning på ovanvåningen tillsammans med en egen spaavdelning intill. På fastigheten finns även ett separat garage på baksidan med vidbyggt gästrum. Ett unikt tillfälle att förvärva ett läge som sällan kommer ut på marknaden.

 • Pris
  16 000 000 kr
 • Boyta
  193 m2
 • Biarea
  49 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  1 066 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK04898

Casa Sofia

Strax utanför Båstad längs Bjärehalvöns kust ligger pittoreska Kattvik. Här har man sedan lång tid tillbaka bejakat den otroliga naturen som tillsammans med Hovshallar är en unik plats för såväl Bjärehalvön som Sverige. Med den vackra och naturliga stenstranden infinner sig en känsla av både frihet, lugn och storlagen naturen. På fastigheten uppfördes 202 denna gedigna Lindénvilla som ersatte den tidigare sommarstugan. Huset har utformats för att umgås tillsammans, njuta av livet och skapa nya minnen, oavsett om man bor här permanent eller har det som fritidsboende. När man stiger in i huset nås man av ett stort socialt rum med öppet kök där man tillsammans med familjen och vänner kan umgås, laga god mat och skapa nya minnen där havet alltid är närvarande. På entréplan är det genomgående klinkers på golven och här finns även ett helkaklat badrum, tvättstuga samt ett större förråd/skafferi. Ovanvåningen består av flertalet sovrum samt en öppen spa avdelning med naturen som granne. Till fastigheten hör en sjöbod (på ofri grund) samt en fiskesnipa som säljarna överlåter till köparna. Ett unikt tillfälle att komma åt ett ut av husen längs Kattviks grusväg längst ner mot havet.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Lindénvilla uppförd av säljarna 2002. Utförda renoveringar: 2020 - Ny elpanna 2010 - Garage med gästrumsdel Parkeringsplats för 2 bilar Larm finns Fiber finns Snipa ingår i priset samt en sjöbod på ofri grund.

Övriga byggnader

Garage mot söder med vidbyggt gästrum.

Övrig information om tomten

Härlig stor tomt med billuppställning både framför huset och på baksidan där garaget är placerat.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

2002

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk + Självdrag

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme (radiatorer på övre plan) via elpanna

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hallavara GA:1 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Byggnadsplan Fråga Väckt Om Förordnande Landskapsbildsskydd

Pantbrev

60 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

6 103 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

1 956 kr

Uppvärmning

30 708 kr

VA

3 972 kr

Total driftskostnad

36 636 kr

I uppvärmningen ingår även hushållsel.
Om området
Generellt

Kattvik är en småort och fiskeby i Båstads kommun belägen på kusten mellan Båstad och Torekov. Kattvik gränsar till Bjärekustens naturreservat. Den pittoreska småbåtshamnen är en given mittpunkt med en kiosk, båtuthyrning, bad och krabbfiske.

Kommunikation

Från Kattvik kan man med enkelhet cykla in till Båstad på 20 minuter om man vill ställa bilen. Flygplats för inrikesflyg finns i Ängelholm och nås på en knapp halvtimme och Köpenhamns internationella flygplats ligger en och en halv timme bort.

Närservice

En kort bilfärd bort ligger Boarps Handelsby med allt från nybakta frallor till en köttbutik. I centrala Båstad finns all service som behövs, så som affärer, butiker och restauranger.

Karta
Krossarevägen 23
Kattvik

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg