MEDD8722E1269F342CC9E435E0A3FD7DAFF

Kattviksvägen 319B

Norrviken

Exklusiv lägenhet med havet som scen

Upplev drömmen om en exklusiv livsstil med denna enastående lägenhet på ett av Bjärehalvöns mest eftertraktade lägen - med en tidlös arkitektur som ger en storslagen utsikt över havet. Njut av en rymlig altan på 35 kvm där du kan koppla av och njuta av det vackra vyerna över naturen och havet. Interiören är planerad med omsorg och har en intelligent ljusplanering samt exklusiva och tidlösa materialval i tonerna av trä, sten och sand - perfekt för att fånga upp naturen utanför. Utemiljön är lika vacker som interiören och inkluderar en gemensam pool samt tennis- och padelbanor i närheten. Dessutom har bostaden en egen parkeringsplats och ett förråd för förvaring. Detta är en unik möjlighet att investera i en enastående bostad med en tidlös arkitektur och en fantastisk utsikt över havet.

 • Pris
  4 995 000 kr
 • Boyta
  70 m2
 • Månadsavgift
  4 466 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  PP05921

Upplev drömmen om en exklusiv livsstil med denna enastående lägenhet på ett av Bjärehalvöns mest eftertraktade lägen - med en tidlös arkitektur som ger en storslagen utsikt över havet. Njut av en rymlig altan på 35 kvm där du kan koppla av och njuta av det vackra vyerna över naturen och havet. Interiören är planerad med omsorg och har en intelligent ljusplanering samt exklusiva och tidlösa materialval i tonerna av trä, sten och sand - perfekt för att fånga upp naturen utanför. Köket från Vedum är utrustat med högkvalitativa vitvaror från Siemens. De generöst tilltagna bjälklagen och golvvärmen skapar en känsla av hemtrevnad och komfort, samtidigt som man har fantastiska vyer ut mot havet vilket ger en känsla av rymd och frihet. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter som är utrustat med moderna och stilrena materialval som garanterar både komfort och funktionalitet. Utemiljön är lika vacker som interiören och inkluderar en gemensam pool samt att det ligger tennis- och padelbanor i närheten följt av en badbrygga för det svalkande morgondoppet. Dessutom har bostaden en egen parkeringsplats och ett förråd för förvaring. Läget är oslagbart - med Norrvikens trädgårdar runt hörnet och närhet till allt som den skånska kusten har att erbjuda. Detta är en unik möjlighet att investera i en enastående bostad med en tidlös arkitektur och en fantastisk utsikt över havet.

Övrig information

Information
Lägenhetsnummer

1002

Lägenhetsnummer register

1002

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2-planshus med 4 lägenheter

Byggår

2023

Areakälla

Ekonomisk plan

Fönster

Aluminiumbeklädda träfönster i 3-glas

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

FTX

Uppvärmning

Frånluft med tilluftsmodul alternativt luft vattenvärmepump

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

NotSelected

Förening - Brf Norrvikens by
Antal lägenheter

24

Andel i förening

2,8%

Månadsavgift

4 466 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Övrigt

Gemensamma solcellsfångare på föreningens byggnader som bidrar till föreningens ekonomi.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Driftkostnader är delvis baserat på bostadsinnehavarens användande. För mer information om driftkostnader kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. 0431-37 10 39 eller [email protected].
Om området
Generellt

Norrvikens Kust ligger i det natursköna området Norrviken som är beläget längs med den vackra kustremsan strax väster om Båstad. Med naturen och havet utanför dörren möter hallandsåsen det skimrande havet i norr. Njut av livet på lugnt läge med närhet till den pittoreska Kattvik och centrala Båstad.

Kommunikation

Båstad erbjuder utmärkt kommunikation inom närområdet så som bussförbindelser, cykelvägar och promenadstråk. Från Norrvikens kust tar man sig gående eller med cykel längs havet hela vägen till hamnen i Båstad. Med den nyinvigda järnvägsstationen erbjuds också bra pendlingsmöjligheter med tåg till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bil tar du dig snabbt till motorvägen och via flygplatsen i Ängelholm når du Stockholm på en cirka en timma.

Övrigt

Norrviken, på den vackra Bjärehalvön, möts inte bara hav och land, utan även det lokala och kontinentala i en unik miljö som stavas livskvalitet. Här faller bitarna på plats för att du ska kunna leva det goda livet. Lugnet. Närheten till naturen. Tennis, golf och sköna bad. Men också tillgång till kontinenten som väntar endast en dryg timme bort. Norrvikens Kust ligger perfekt för att utforska och uppleva allt det som Bjärehalvön har att erbjuda. Med sitt stora utbud av aktiviteter erbjuder Båstad och Bjärehalvön bland annat många olika golfbanor, segling, cykling samt tennis och Padeltennis i området direkt utanför på Norrvikens Kust egna Tennis och Paddel Club. Båstad är även värd till många stora arrangemang så som Swedish Open, Seglarveckan och Kammarmusik festivalen, Summer On och Brasseveckan. Att bo här är att leva livet fullt ut. På dina egna villkor. Strosa bland boutiquer och affärer, njut av en nymald espresso på ett av de många mysiga gårdscaféerna eller få en unik smakupplevelse på de högklassiga restaurangerna som finns i var och varannan by mellan Laholmsbukten och Skälderviken. Eller varför inte gå en runda på någon av de fantastiska golfbanorna som ligger alldeles i närheten. Intill din nya bostad ligger Norrvikens Trädgårdar. Njut av vackra promenadstigar i de sju olika stilträdgårdarna, ta en fika i caféet eller mätta hungern med en smakupplevelse i restaurangen. Trädgården ändrar skepnad efter årstiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten. Här lever du i ett underbart landskap och i en miljö där du snabbt känner dig hemma. Rakt upp för Hallandsåsen, en kort väg från Norrviken, ligger Boarp, en handelsby på Bjäre. Här erbjuds allt från klädbutiker och inredning till kött, fisk och grönsaks hallar. På ett pittoreskt café/bageri kan man få sig en kopp kaffe eller varför inte frallor till frukosten.

Dokument
Karta
Kattviksvägen 319B
Norrviken

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg