Dubbelbild

Karstorpsvägen 159

Båstad

Natursköna omgivningar och närhet till Båstad!

Stor fastighet på fantastiskt läge!

 • Pris
  7 495 000 kr
 • Boyta
  205 m2
 • Biarea
  59 m2
 • Antal rum
  8
 • Tomtarea
  4 028 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS05385

Välkommen till denna soutterängvilla, omgiven av en stor och naturskön tomt som bjuder på fantastisk utsikt över havet och Hallandsåsen. Villan har en boarea på över 200 kvm med mycket charm och stor potential! Här bor man i en lugn och rofylld miljö omgiven av vacker natur samtidigt som man har närhet till centrala Båstads serviceutbud, havet och fina stränder. På entréplanet välkomnas du av en planlösning som förenar kök, matplats och vardagsrum i en harmonisk enighet. Från matplats och vardagsrum kan man njuta av den mysiga öppna spisen som blir en naturlig samlingsplats. I anslutning till vardagsrummet finns ett rymligt allrum med kakelugn. De stora fönsterpartierna låter naturen bli en del av både vardags- och allrummet. Steget ut på balkongen ger dig enastående vy över omgivningen. Köket, med tidsenlig inredning från 70-talet med mörk köksinredning och karakteristiskt kakel och uppdaterade vitvaror. På entréplanet finns också ett sovrum samt ett badrum utrustat med dusch, toalett och handfat i kommod. En kort trappnedgång leder dig till souterrängplanet. Här finns tre charmiga sovrum som erbjuder god plats för familjemedlemmar och/eller gäster. Ett stort sällskapsrum ger utrymme för skratt och samvaro. Mysfaktorn höjs av den öppna spisen och väggen som är uppmurad med sten. Vidare finns en WC, förråd/tvättstuga, ett arbetsrum med klädkammare och badrum och utgång till terrassen från sällskapsrummet. Detta är en fastighet där din kreativitet kan blomstra. Här kan du forma ditt drömboende precis som du vill ha det. Här bor man bekvämt på en stor vacker tomt med både trädgård och naturtomt, ett perfekt läge för er som vill ta del av Båstads alla bekvämligheter men samtidigt bo mer avskilt med natursköna omgivningar. Kontakta Frances idag för att ta ett steg närmare din dröm om det perfekta boendet.

Kök

Kök i vinkel, inredning i mörkbrunt trä, brunt kakel. Uppdaterade vitvaror i vitt.

Badrum ovanplan

Äldre badrum med mörkbrun kommod och grönt porslin.

Badrum nedre plan

Helkaklat badrum, vit kommod och vitt porslin.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Vidbyggd carport och förråd.

Byggnadstyp

Souterrängvilla

Byggår

1977

Fönster

Isolerglas

Grund

Souterräng

Fasad

Tegel/trä/puts

Tak

Papp

Typ av tomt

Trädgårdstomt & naturtomt

Ventilation

Självdrag

VA

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp, nytt 2021

Uppvärmning

Direkt El

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Förmån: Avtalsservitut Utsikt Mm, 11-IM5-77/9057.1 Förmån: Officialservitut Väg, 11-VKA-1056.1 Last: Officialservitut Väg, 11-VKA-1056.1 Last: Officialservitut Väg, 1278-1814.1

Planbestämmelser

Landskapsbildsskydd (1972-03-13)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

600 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

18 augusti 2022

Energideklarationsförbrukning

95 kWh/kvm och år

Energiklass

F

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 566 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

2 315 kr

Elförbrukning

19 072 kWh/år

El

54 358 kr/år

VA

2 075 kr

Total driftskostnad

58 748 kr

I elkostnaden är uppvärmning och hushållsel inkluderat, elstödet som var på 15 445 kr är ej avräknat från summan på 54 358 kr.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Karstorpsvägen 159
Båstad

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg