MED573384FEA02B4357A66B5F122A9394E5

Hundestedsvägen 4, lgh 1103

Båstad

Central och välskött fritidsboende

Centralt och strategiskt läge mitt i byn hittar vi detta perfekta fritidsboende. Välplanerade kvadratmeter med två separata rum, perfekt för två personer eller som övernattningslägenhet med allrum och sovrum. Välskött lägenhet med pentry och matplats samt fräscht badrum. Torget med butiker och restauranger nås på ett par minuter liksom den fina strandpromenaden längs med kusten. I månadsavgiften ingår allt, smidigt och prisvärt boende i underbara Båstad!

 • Pris
  995 000 kr
 • Boyta
  30 m2
 • Månadsavgift
  3 500 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04867
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

På optimalt och centralt läge mitt i Båstad ligger denna välskötta lägenhet med fina vyer. Trots få kvadratmeter är lägenheten ytterst väldisponerad med två separata rum som kan bli två sovrum alt ett sovrum och ett allrum. I och med planlösningen släpps det in mycket ljus och upplevelsen är luftig. Interiört är ytskikten fräscha, likaså badrummet med dusch. De två rummen är lika stora och här finns garderober, plats för både säng och skrivbord samt soffa och förvaring i det andra rummet. Mindre kök med allt som behövs och här finns även plats för matbord. Köpmansgatan som leder genom Båstad nås på ett par minuters promenad och torget med både butiker, restauranger och gym ligger några hundra meter från lägenheten. Lockar ett dopp i havet leder strandpromenaden dig till fina badplatser längs med kusten med både bryggor och sandstrand. Tillgängligheten är god med busstation nära och på 15min cykeltur är man vid Båstads tågstation där tågen både norr och söderut går ofta. I månadsavgiften ingår värme, VA, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering. Gemensam tvättstuga och förråd finns på suterrängplan. Oavsett om du söker permanentboende, övernattningslägenhet eller fritidsändamål så är det bara att flytta rakt in. Ett optimalt boende för den som besöker Båstad ofta och önskar en central, fräsch och lättillgänglig lägenhet. Prisvärt, centralt och enkelt - Välkommen att kontakta Anna för att boka din visningstid.

Pentry

Utrustat med kyl med frysfack, spisplattor, mikro och fläkt.

Badrum

Badrum med duschhörna, handdukstork, handfat i kommod, spegelskåp och toalett.

Visning

Kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din privata visningstid!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Postboxar finns till samtliga lägenheter. Eget förråd tillhör lägenheten, finns på plan 1. Fiber finns och ingår i avgiften. Gemensam tvättstuga och städskrubb. Fri parkering på området. Ägare får hyra ut lägenheten i andra hand.

Beskrivning bilplats

Fri parkering på området.

Lägenhetsnummer

1103

Lägenhetsnummer register

1103

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

3-plan i souterräng

Byggår

2011/2012

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Citadellet i Båstad
Generell information

Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.

Antal lägenheter

28

Andel i förening

3,6%

Månadsavgift

3 500 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns och ingår i avgiften.

Bilplats

Fri parkering på området.

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Månadsavgift 3500kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Hundestedsvägen 4, lgh 1103
Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg