MED9B8C68217E7942238CA51850D676645A

Hasselgränd 8

Centrala Båstad

Modern villa på perfekt läge!

På vacker tvärgata till Agardhsgatan finner ni detta kompletta sommarhem som erbjuder modernitet, klassiska uttryck och ett lugnt läge i ett av Båstads äldsta delar. Huset har öppen planlösning, stor terrass och fin vy över havet. Gästhus för extra flexibilitet. Nära till hamn, restauranger och bad. Perfekt läge i Båstad ett tennisslag ifrån allt byn har att erbjuda. Kontakta Djavad Kristensen för mer information.

 • Pris
  12 500 000 kr
 • Boyta
  119 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  320 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP05293

När du kliver in på entréplanet möts du av en elegant hall med vackert klinkergolv. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig känsla och ger dig en trevlig utsikt mot det rymliga sällskapsrummet, som inkluderar både en köksdel och gott om plats för matmöbler och soffgrupp. Vitpigmenterade parkettgolv och stora glasade skjutdörrar öppnar upp mot en överblickad uteplats. Köket är modernt och ljust med svarta bänkskivor och inkluderar alla nödvändiga apparater, såsom spishäll, helintegrerad diskmaskin, kyl, frys, ugn och rostfri fläktkåpa. Ett helkaklat och rymligt badrum finns också på detta plan med wc och duschplats, samt ett praktiskt tvättrum med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare, vask och värmepanna. En dekorativ trappa i svart, vitt och aluminium tar dig upp till övervåningen där du möts av ett allrum med generöst ljusinsläpp från imponerande takfönster längs hela västsidan. På detta plan finns två sovrum med rymliga garderober och fantastisk utsikt över havet, hamnen och kvarteret. Dessutom finns ett större sovrum med en praktisk klädkammare. Här finns även ett helkaklat badrum med wc, duschplats och golvvärme. Vitpigmenterat parkettgolv pryder golvet i allrummet och sovrummen, vilket ger en enhetlig och stilfull atmosfär på övervåningen.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Husfabrikat är Varbergshus

Övriga byggnader

Bredband: Ansluten till fibernät. Gästrum i separat och isolerad byggnad med elvärme.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

2016

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, golvvärme, element

Planbestämmelser

Fornlämning (1 st)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

2 572 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

6 432 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

1 700 kr

Uppvärmning

15 000 kr

Elförbrukning

8 100 kWh/år

VA

7 700 kr

Total driftskostnad

24 400 kr

Uppvärmningskostnaden avser även hushållsel och baseras på faktisk förbrukning de senaste 12 månaderna
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Hasselgränd 8
Centrala Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg