MED41795E8C6FBD4D96A8218A8040B70AA3

Santa Maria Del Cami

Mallorca

Designer Finca med pool

Ett arkitektoniskt mästerverk slutfört 2020. Ligger på rustikt land omgivet av vingårdar mellan byarna Santa Maria del Cami och Santa Eugenia. Teamet bakom denna skapelse är arkitekterna av Isla Architects & Rabassa och Constructor Obrema.

 • Pris
  2 400 000 kr
 • Tomtarea
  14 500 m2
 • Typ
  Villa
 • Ref.Nr
  DK04553

Huset har en huvudvåning med en separat privat flygel för sovrummen och badrummen. Varje utrymme är mycket genomtänkt med utomhus alltid närvarande. Källaren lämnas för att anpassas efter köparens eget tycke och behov. Vardagsrum med högt i tak och synliga balkar, öppen spis och ett generöst utrymme för umgänge. Golv till tak skjutbara glasdörrar på båda sidor ger det perfekta inomhus-utomhusbostaden som detta hus var designat för. Ett separat kök med glasdörrar som vetter mot en terrass och trädgården. Luftkonditionering i hela huset i kombination med golvvärme med möjlighet att fjärrstyra. Huset är självförsörjande för dricksvatten och bevattning från en lokal källa. Ägaren har planerat den här byggnaden under lång tid och skapat en frodig trädgård full av mogna träd och en liten tallskog som välkomnar dig när du kör upp till huset. Lokal kreativitet, hantverk och material kombinerat har skapat detta inbjudande och unika hem som är redo för nya ägare. Vi inbjuder dig att komma och uppleva det här huset på en exklusiv visning och vi kan lova dig att det kommer att bli en upplevelse du kommer ihåg. Huset fördelar sig enligt följande: 4 dubbelrum, 2 badrum, med enskilda privata terrasser. 3 kompletta badrum och 1 gästtoalett. Separat kök med egen terrass. Utomhuspool (13m x 3,5m) Möjliga förslag för uppdelning av källaren, genomförda på köparens bekostnad; Filmrum, gym, spa, inomhuspool, bastu, bodega, spelrum. Inre parkering för upp till 8 bilar beroende på källarens konfiguration Storlek: Tomt på ca: 14.500 kvm Total byggd yta: 541 kvm Bottenvåning: 256 kvm Källare: 263 kvm Veranda: 44 kvm Material: Lokala golvplattor designade i tre olika storlekar exklusivt för detta projekt av Huguet. Svängbar entrédörr i Iroko-trä med beslag av Olivari i borstat koppar. Fönster och terrassdörrar i massivt Iroko-trä, beslag i borstat koppar. Kök från Abitarum med en Arctic White Neolith-topp och kran från Vola, designad av Jacobsen i borstat koppar. Miele och Neff vitvaror. Badrum: installationer från Iconico, Roca och Geberi. Ljusarmaturer från Faro och Zangra. Pool från Jupe designad exklusivt för detta projekt.

Övrig information

Information
Typ av tomt

Naturtomt

Energideklaration

NotSelected

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Karta
Santa Maria Del Cami
Mallorca

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg