Terrass

Catedral / Casco Antiguo

Palma de Mallorca

Spektakulär bostad i härliga i Hjärtat av Gamla stan!

Detta magnifika radhus ligger i hjärtat av Gamla stan, bara ett stenkast från stadshuset och det mysiga torget i Santa Eulalia. Fastigheten med en yta om 310 m² fördelas över fem våningar som alla är i bra skick och har den ursprungliga karaktären bevarad. Lokal på entréplan som kan nyttas efter egna önskemål.

 • Boyta
  310 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  0 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  MM01760
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Mallorca Palma

Detta magnifika radhus ligger i hjärtat av Gamla stan, bara ett stenkast från stadshuset och det mysiga torget i Santa Eulalia. Fastigheten med en yta om 310 m² fördelas över fem våningar som alla är i bra skick och har den ursprungliga karaktären bevarad. Entréplan har en restaurang idag men den kan med små medel göras om till en butikslokal eller garage, allt efter dina behov. Här finns en separat entré till våningen ovanpå och här finns en matplatsdel, allrum med öppen spis samt ett fullt utrustat kök. På nästa plan finns tre sovrum, alla med högt i tak och vackra träbjälkar samt två badrum. Högst upp finns öppna ytor med mycket ljus samt en solig terrass om ca 12 m². Här har man den idealiska platsen för att sola samt njuta av utsikten över hustaken i Gamla stan och över katedralen. Dessutom innehåller fastigheten luftkonditionering, gas centralvärme, klinkergolv och under renoveringen installationen av en hiss som skulle länka ihop alla våningar. Eftersom detta är hörnhuset vinner denna charmiga bostad en stor mängd naturligt ljus som lyser upp varje utrymme. Definitivt en intressant investering med otaliga möjligheter.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Härlig takterrass med fantastisk utsikt om ca 12 m².

Övrig information om byggnaden

Härlig takterrass med fantastisk utsikt om ca 12 m².

Övrig information

Härlig takterrass med fantastisk utsikt om ca 12 m².

Ventilation

Energideklaration

NotSelected

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

La Calatrava är Palmas gamla stad med gotiska och arabiska influenser blandat med underbara små vindlande gator som är kantade med vackra renässanshus. Här bor man i lugna kvarter bland gröna torg mitt i stadens puls med närhet till strand och bad. La Calatrava är ett av de exklusivaste områdena i Palma de Mallorca.

Karta
Catedral / Casco Antiguo
Palma de Mallorca

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg