MEDAF7CBC8C2FB5481A9845547E8D0B7DDA

Calvia - Cas Catala

Mallorca syd

Dina drömmars Penthouse

Välkommen till denna vackra, moderna takvåning med havsutsikt med 2 terrasser som har totalrenats och renoverats med material av högsta kvalitet och finaste utförande. Det ligger i bostadsområdet Cas Catala, bara några minuter från golfbanorna Bendinat och hamnarna i Calanova och Portals och lämnar inget övrigt att önska. Takvåningen har ett stort och ljust vardags- / matrum med en söderläge terrass på ca. 18 m².

 • Pris
  2 850 000 kr
 • Boyta
  245 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  0 m2
 • Typ
  Lägenhet
 • Ref.Nr
  DK04603

Det finns tre sovrum och tre badrum vara ett av sovrummen har ett eget badrum. Ett av sovrummet finns ett anslutande omklädningsrum med bastu (ca. 60 m²) och ett badkar med havsutsikt! Det finns ett fullt utrustat, öppet kök av märket Siematic med MIELE-apparater och ett rymligt, ljust vardagsrum. De ca. 250 m² bebyggda ytan har en terrass på bottenvåningen och höjdpunkten är det 122 m² solterrass med 18 m² pool (med den senaste pooltekniken) med fantastisk havsutsikt över Palma-bukten. På takterrassen finns också ett sommarkök med möjlighet att planera ett relaxområde. Det välskötta komplexet har en gemensam pool som kan nås via en hiss i lägenheten. Den lyxiga takvåningen stod klar hösten 2020. Golvvärme, luftkonditionering h / c separat reglerbar, trägolv, 2 parkeringsplatser, gästtoalett, tvättstuga, delvis tredubbla fönster från märket Cortizo, äkta trägolv, badrum med högkvalitativ travertinsten, byggtjänster med App-kontroll (Zennio), förnyelse av hela byggnadstjänsterna, Vinskåp med 2 klimatzoner och barräknare, avkalkningssystem, varmvattenberedning med sensorteknik, skräddarsydda dörrar och inbyggda skåp, fjäderbäddar i alla sovrum, inbyggda i väggskåp, TV med Wifi, terrasser med automatiska skuggsystem FAKTA Status Till salu Pris 2.850.000 EUR Månadskostnad City Palma Område Calvia-Cas Catala Adress Penthouse of your dreams Rum 3 sovrum och 3 badrum Storlek 245 m² plus 140 m² Referens FFP071

Övrig information

Information
Energideklaration

NotSelected

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Södra Mallorca är känt för den långa stranden Es Trenc. Andra populära platser är: Santanyi, Campos, Colonia de Sant Jordi, Es Trenc, Bahia Grande, Bahia Azul, Cala Blava och Cala Pi. Det är en kort bilresa från Palma flygplats till södra Mallorca.

Karta
Calvia - Cas Catala
Mallorca syd

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg