MEDC6D59AE0076D4D03826F94793AB135EA

Boarpsvägen 220

Bjärehalvön

Kvalitetsboende intill Båstad GK

Äntligen möjlighet att förvärva exklusiv och otroligt välskött lägenhet med stor balkong med vyer över Båstad GK och Bjärehalvöns öppna landskap. Lägenhet i genomgående toppskick med två sovrum, helkaklat badrum och stort allrum i öppen planlösning med kök. Bevarade takbjälkar, trägolv, två eldstäder är detaljer som gör denna bostad till något utöver det vanliga. Karaktäristiska och gemytliga Brf Clearencegården erbjuder även välskötta gemensamma ytor med bland annat poolområde och bastu. Optimalt för den golfintresserade med närhet till hela Bjärehalvön. Kontakta Anna för mer information och för att boka visningstid.

 • Pris
  4 995 000 kr
 • Boyta
  109 m2
 • Månadsavgift
  5 875 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04890

Gemytlig omgivning

Intill Båstad GK med fria öppna vyer över Bjärehalvöns böljande landskap erbjuds nu helt enastående och exklusiv lägenhet på 109 kvm. Brf Clearencegården är belägen i otroligt vackra omgivningar på Bjärehalvön mellan Båstad och Torekov med närhet allt halvön och regionen har att erbjuda. Denna pittoreska skånegård med totalt 13 unika lägenheter ligger i direkt anslutning till Båstad Golfklubb och mitt på Bjärehalvön. Våningen har privat ingång och är belägen på andra plan med otroligt välskötta öppna ytor. Stort härligt rum med eldstad där hela familjen kan samlas och här finns stor balkong utan insyn med njutbar kvällssol och vyer över golfbana. Infällda takspottar sprider varmt behagligt ljus och de betsade ekgolven, takbjälkar och gedigna tidlösa materialvalen ger en rogivande känsla. Stor vitmurad eldstad i allrummet blir en central punkt under kyligare årstider och blir en central punkt rummet. I anslutning till det stora allrummet och balkongen finns stilfullt kök med plats för matbord. Spegelluckor och vinställ intill ytterligare eldstad i köket. Här finns även platsbyggda skåp och sittbänk vid fönstret med samma träbänkskiva som i köket. I bostaden är det vita spegeldörrar och i fil ligger två sovrum, båda med synliga takbjälkar och fönster åt väster. Helkaklat rymligt badrum med modernt porslin och duschhörna med glasdörrar. En kort promenad tar dig till Boarps Handelsby med butiker, florist, grönsaks- och köttbutik och mycket mer. Och endast några minuter från Boarp finns fantastiska Norrviken med restauranger och trädgårdar. Omgivning med underbar natur och vacker kustremsa med badbryggor och strandpromenad till Båstad centrum. Varmt välkommen till Brf Clearencegården där ljus, rymd och stil kombineras med det härliga lugna läget, mitt på Bjärehalvön med nära till allt!

Kök

Ljust kök med vit inredning och kakel ovan diskbänk. Rostfri ugn, spishäll, integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin. Trevlig inbyggd sittbänk vid fönstret. Mörkt trägolv. Eldstad.

Badrum

Vitkaklade väggar och beigegrå klinkers på golvet. WC, handfat med kommod och dusch. Fönsterkupa.

Sovrum

Det finns två fräscha sovrum i fil med takbjälkar, fönster och fönsterkupor.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Gemensamt poolområde med soldäck samt bastu. Gemensam tvättstuga. Förråd för bland annat golfbagar finns.

Beskrivning bilplats

Parkeringsplats finns till lägenheten.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

53107

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2003

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Nej

Ventilation

Uppvärmning

Bergvärme, vattenburen golvvärme

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Clearencegården
Antal lägenheter

13

Andel i förening

9,2%

Månadsavgift

5 875 kr/mån

Inkl värme, vatten, kabel tv, parkering (en per lgh) och tillgång till gemensamma utrymmen, pool, bastu, gemensam tvättstuga.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

I fastigheten finns fiber för bredband och tv. Vad gäller bredband samt ytterligare tv kanaler får var och en bostadsrättshavare teckna avtal med leverantören.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej

Bilplats

Till varje lägenhet tillhandahålls en anvisad parkeringsplats utan avgift.

Renoveringar

2022 renoverades fasaderna.

Indirekt nettoskuldsättning

506 650 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

6 600 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

6 600 kr

Bostaden är använd som fritidsbostad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel tv, parkering (en per lgh) och tillgång till gemensamma utrymmen; pool, bastu, gemensam tvättstuga. Det som tillkommer utöver avgiften är hushållsel, internet samt försäkring.
Om området
Generellt

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande från vita sandstränder till dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen. Välkommen till Sveriges Toscana!

Kommunikation

Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Övrigt

Bjäre har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med möjlighet att utöva bland annat golf, tennis, fotboll, segling, friidrott, ridning och dans för att nämna några. På Bjäre finns härliga badstränder, småbåtshamnar och Hallandsåsens fantastiska natur vilket ger boende här en hög livskvalité.

Dokument
Karta
Boarpsvägen 220
Bjärehalvön

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg