MEDE48CAF4E3BF848F88B4813F94173328D

Blåbärsslingan 10

Heden

Obebyggd tomt på populära Heden med generös byggrätt

Välkommen till denna attraktiva obebyggda tomt belägen på Heden i Hemmeslöv! Med en generös byggrätt och närhet till både havet och stranden är detta en perfekt plats att skapa ditt drömboende. Tomten har även förmånen av närhet till Båstad centrum samt det nya stationsområdet i Båstad, vilket ger utmärkta tågförbindelser både norrut och söderut. Med en tillåten byggnadsarea på 250 kvm, varav 40 kvm reserveras för komplementbyggnader, finns det gott om utrymme att förverkliga dina visioner. Här kan du skapa ett hem som passar just dig och din livsstil. Tomten tillåter byggnader upp till 2 våningar och en högsta nockhöjd på 8,3 m, vilket ger möjlighet till en imponerande och rymlig arkitektur. Denna tomt ger dig chansen att vara nära allt som Bjärehalvön har att erbjuda. Oavsett om du är ute efter att njuta av vackra stränder, utforska naturen eller ta del av det pulserande stadslivet på sommaren, har du allt inom räckhåll. Skapa ditt drömboende och upplev den perfekta kombinationen av avskildhet och närhet till bekvämligheter.

  • Pris
    2 595 000 kr
  • Typ
    Tomt
  • Ref.Nr
    PP05827

Övrig information

Information
VA

Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:20 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan (2015-09-09)

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

855 000 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Heden i Hemmeslövsstrand är en av Båstads mest populära delar med sin närhet både till Båstad centrum och den långa soldränkta stranden. Heden ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger nybyggda Hotel Riviera som erbjuder trevlig restaurang och bar och en barnvänlig miljö med lekrum och pool. Här kan man njuta året om av med härliga vyer mot havet och stranden.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Helsingborg, Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6:an för dej som pendlar. Närheten till flygplatsen i Ängelholm gör det möjligt att ta sig till Stockholm på drygt en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med Heberleins delikatess, välsorterad fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Outlet Syd med kläder för alla åldrar, Elon vitvarubutik samt ett stort träningscenter i Friskis & Svettis regi.

Dokument
Karta
Blåbärsslingan 10
Heden

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg