MED8E086AA01C2D4C108EBB3C0A6750A2CF

Stallvägen 36

Båstad

Gavellägenhet med bästa solläget

Välkommen till populära Stallvägen och denna ljusa gavellägenhet med ljuvligt solläge och skyddad tomt. Lugnt och trevligt område med korta avstånd till Båstads centrum, service och hav. Lägenheten har öppen planlösning med härliga ytor, allrummet är ljust med utgång till altandäcket med sol stora delar av dagen. Tomt med gräsmatta och träd där växtlighet skyddar mot insyn. Här finns två sovrum, tvättstuga, badrum samt ljust kök med plats för matbord. Garage med förråd tillhör lägenheten. Välkomna till ett av de bästa gavellägena med både sol och tillgänglighet - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din tid för visning.

 • Pris
  2 375 000 kr
 • Boyta
  85,5 m2
 • Månadsavgift
  5 717 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO06270
 • Tillträde
  Enligt ök. Snabbt tillträde möjligt.

Mycket ljusinsläpp

Välkommen till trevlig marklägenhet som bjuder in till en livsstil av ljus och bekvämlighet där solen omfamnar från tre håll. Gavellägenhet på lugnt och centralt läge där en promenad eller några minuter på cykel tar dig till matbutiker, busstorg, hav och annan önskad service. Här välkomnas vi in i öppen hall med plats för ytterkläder och rakt fram är det öppet in i allrummet där man tagit ner vägg som ger en härlig öppen och ljus yta. Plats finns till både soffa och matbord om så önskas. Utgång till den insynsskyddade trädgården med altan i optimalt sydvästläge och är en stor fördel och hörnläget ger god tillgänglighet både in och utvändigt. Från hallen till vänster finns välutrustat kök med härlig plats för matbord vid fönsterna. Utanför finns ytterligare altan med härlig förmiddagssol och vy mot byn och Laholmsbukten. I husets högra del finns sovrum med skjutdörrsgarderob, samt ytterligare rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med stor duschkabin samt separat tvättstuga med vask finns praktiskt mellan de två sovrummen. Härifrån finns allt du behöver inom räckhåll och vardagen blir smidig och enkel med närhet till både service, allmänna kommunikationer, hav och natur. Till lägenheten tillhör garage med förråd och i föreningen finns även gemensamhetslokal att hyra. Välkomna till populära Stallvägen och denna praktiska hörnbostad med riktigt bra solläge. Kontakta Anna för att boka din tid för visning!

Kök

Kök med bra ytor och härligt ljusinsläpp vid matbordet. Köket gjordes om för ca 15 år sedan och är i behov av viss uppfräschning. Utrustat med stor spishäll, fläkt, diskmaskin (2020), kyl/frys (2021), äldre micro och ugn.

Badrum

Ljust badrum med duschkabin modell större, wc och handfat. Plastmatta på golv och delvis kaklad vägg.

Tvättrum

Tvättstuga med tvättmaskin, vask och förvaring. Här finns även värmepanna och extra frys.

Sovrum

Två sovrum varav det ena något större, båda har garderober och plastmatta på golvet.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Garage med förråd

Beskrivning bilplats

Garage tillhör lägenheten.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

210088001-0043

Lägenhetsnummer register

0043

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

1-plans radhus

Byggår

1990

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk

Uppvärmning

Elpanna med vattenburen värme

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Genomförd

Energiklass

F

Förening - Riksbyggen Brf Stallvägen
Generell information

Brf Stallvägen har 65 lägenheter, garage med förråd till varje bostad samt en gemensamhetslokal. Gästparkeringar finns i området. Byggnaderna är uppförda 1990 och fastighetens adress är Stallvägen 1-71 i Båstad. Enligt föreningens stadgar ska bostäderna användas som permanentbostäder. www.brfstallvagen.se Bostadsrättsinnehavarna står för egen hemförsäkring , bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Fastigheterna är fullförsäkrade i Folksam. Föreningen tar ut överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten för överlåtelsen. Överlåtelseavgiften betalas av den förvärvande bostadsrättshavaren. Föreningen tar ut pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten när föreningen underrättas om pantsättningen. Uppgifterna är hämtade från säljaren och förening. Av juridiska skäl uppmanas köpare att själv kontrollera dessa uppgifter då uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Föreningens senaste renoveringar: 2019-2020 målning av fasader. 2015 byte av en del träpaneler. Mer info finns i årsredovisning.

Antal lägenheter

65

Andel i förening

1,5%

Månadsavgift

5 717 kr/mån

inkl. VA, sophantering, tv (ca 20 kanaler), garage. Utöver det ingår även skötsel av gemensamma grönytor, snöröjning med sandning, yttre underhåll av samtliga byggnader, underhåll av värmepannor, radiatorer och ventilationssystem. Fiber finns.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

TV och bredband

Fiber.

Bilplats

Garage tillhör varje lägenhet, gatuparkeringar finns.

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

El

23 400 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

23 400 kr

Posten el avser värme och hushållsel. Fiber finns och bostadshavaren tecknar eget abonnemang. I avgiften ingår VA, sophantering, tv (ca 20 kanaler), garage. Utöver det ingår även skötsel av gemensamma grönytor, snöröjning med sandning, yttre underhåll av samtliga byggnader, underhåll av värmepannor, radiatorer och ventilationssystem.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Stallvägen 36
Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg