MEDC79A469D00E64011B2F1FBE83CE9A564

Klinkehögsvägen 9B

Centrala Båstad

Central trea med promenadavstånd till hav, hamn & service

Vill du bo centralt med promenadavstånd till allt Båstad har att erbjuda - sluta leta. Möjlighet finns nu att flytta rakt in i ljus trerummare mitt i hjärtat av Båstad. Läget är optimalt och lägenheten ligger på andra och högsta våningen med förråd intill entrédörren. Ljus och trevlig planlösning med öppet kök, matplats, utgång till rymlig söderbalkong och allrum. Större sovrum med garderobsvägg, samt ytterligare sovrum som nås från allrummet. Badrum med tvättpelare och väl tilltagen hall med klädavhägning. Brett service och restaurangutbud runt knuten, och goda kommunikationer med busstorg nära, ca 5 min med bil till tågstation och motorväg. Trevlig boende med nära till allt - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din privata visningstid.

 • Pris
  2 150 000 kr
 • Boyta
  69,3 m2
 • Månadsavgift
  5 480 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO06111
 • Tillträde
  Snabbt tillträde möjligt.

Balkong i söder

Hej och välkommen till Klinkehögsvägen 9B! Nu finns möjlighet att flytta rakt in i trevlig och välskött trerumslägenhet i lugnt område mitt i centrala Båstad. Promenera eller ta cykeln till hav, hamn, restauranger och precis över gatan finns livsmedelsbutik, apotek, gym och butiker. Skola och andra aktiviteter finns nära liksom busstation och närhet till tåg som gör det enkelt att ta sig vidare. Lägenheten ligger på andra våningen och vid sidan om entrédörren finns förråd som tillhör. Stiger vi in i lägenheten finns generös hall med klinkergolv och garderober för avhägning av kläder. Till höger ligger det större sovrummet med parkettgolv och garderobsvägg samt fönster mot öster. Från hallen till vänster nås badrummet som även har tvättmaskin och torktumlare. Vidare kommer vi in i stort härligt rum med mycket ljusinsläpp från stort fönster i köket, samt smart liggande fönster där det finns plats för soffgrupp och TV. Fräscht kök i vinkel med vita luckor och kakel ovan köksbänk. Här finns plats för matbord och dörr leder ut till balkongen. Möblera med loungesoffa och njut av solen och vyer mot föreningens grönytor. Ytterligare sovrum eller kontor nås från vardagsrummet med fönster åt två håll. I kök och sovrum ligger parkettgolv väggarna är vita och släta. Kanonläge i centrala Båstad - flytta rakt in och njut av allt regionen har att erbjuda! Välkomna att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din tid för visning!

Kök

Trevlig kök i vinkel med stort fönster och i öppen planlösning. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Laminatbänksskiva och kakel ovan köksbänk.

Badrum

Badrum med delvis kakel/klinker och utrustat med dusch, WC, handdukstork, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förråd finns vid entrédörren. Miljöhus med källsortering.

Beskrivning bilplats

Föreningen har parkeringsplatser, separat kö, kostar 300kr/mån.

Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

32

Lägenhetsnummer register

1101

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2006

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Uppvärmning

Centralvärme, fjärrvärme

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

3 november 2021

Energiklass

D

Förening - BRF Argus 4 i Båstad
Antal lägenheter

32

Andel i förening

3,4%

Månadsavgift

5 480 kr/mån

I avgiften ingår värme, VA, sophantering, kabel TV.
Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsforening

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Kabel-TV ingår i avgiften. Internetabonnemang via fiber tecknas av bostadsrättshavaren.

Bilplats

18 parkeringsplatser, separat kö.

Indirekt nettoskuldsättning

1 011 149 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

5 000 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

5 000 kr

Har varit permanentboende för två personer. I avgiften ingår värme, VA, sophantering och kabel TV. Fiber finns och tecknas av ägaren. Försäkring tecknas av ägaren.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Klinkehögsvägen 9B
Centrala Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg