MEDBD5DDF89D32C429FBC0192C029EFC2DC

Tarravägen 19, lgh 1301

Båstad

Takvåning med karaktär och spektakulär utsikt, i centrala Båstad!

Välkommen till denna vackra takvåning med mycket karaktär i Buena Vista! En välplanerad trea på centralt och avundsvärt läge med utsikt i tre vädersträck. Ett bekvämt boende med gångavstånd till centrum, hamnen och tennisen där man njuter av det sköna livet och vaknar upp till vyerna över Båstad och Laholmsbukten. Ett bekvämt boende för den med höga krav på läge och karaktär! Välkommen att kontakta Maria Ståhl för med information och för att boka visning!

 • Pris
  4 995 000 kr
 • Boyta
  80 m2
 • Månadsavgift
  4 880 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  MS06061

Välkomna till denna fantastiska takvåning med mycket karaktär i anrika Brf Buena Vista! Den storslagna huvudentrén tar dig in i denna majestätiska byggnad med flera gemensamhetsytor på entréplan såsom festlokal och terrass med en oemotståndlig utsikt över Båstad, Laholmsbukten och åsens böljande landskap! Hissen tar dig bekvämt upp till 4:e våningen och här välkomnas du in i denna fantastiska takvåning med magisk utsikt i tre väderstreck. Lägenheten har genomgående fina ljusinsläpp och vackra synliga takbjälkar som ger våningen en härlig atmosfär som påminner om byggnadens historia. I entrén finns skjutgarderob för klädförvaring. Till vänster om hallen öppnar lägenheten upp sig med kök och rymligt vardagsrum i öppen planlösning. Sovrumsavdelningen som ligger till höger om entrén, erbjuder två sovrum, ett master bedroom och ett mindre sovrum/kontor. I hallen finns ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin som komplement till föreningens gemensamma tvättstuga i källarplanet. På källarplan finns även ett kapell, biljardrum, vinkällare, gym och bastu och gästrum för övernattande gäster. I detta boende, med gångavstånd till centrum, hamnen och tennisen njuter man av det sköna livet och vaknar upp till vyerna över Båstad och Laholmsbukten. Ett bekvämt boende för den med höga krav på läge och karaktär!

Övrig information

Information
Beskrivning bilplats

1 parkeringsplats ingår i månadshyran. El-laddare finns.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

1301

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1910

Ombyggt och renoverat 03-05

Areakälla

föreningens information

Takvåningen har snedtak och därmed en större golvyta än de 80 kvm som är angiven boarea.

Våning

4

Hiss

Ja

Ventilation

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Buena Vista
Generell information

Välskött och lågbelånad bostadsrättsförening på attraktivt läge strax ovanför Båstad centrum med gångavstånd till tennis, hamn och strand.

Antal lägenheter

21

Andel i förening

5,4%

Månadsavgift

4 880 kr/mån

Månadsavgiften är inkl värme, VA, sop och parkeringsplats. Månadsavgift betalas kvartalsvis. Tillkommer: Hyra av förråd kostar 1800 kr/år samt förbrukad hushållsel.
Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Indirekt nettoskuldsättning

148 863 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Tarravägen 19, lgh 1301
Båstad

Maria Ståhl

Fastighetsmäklare

Jag har alltid haft ett intresse för bostad, inredning och arkitektur och älskar att i min roll som fastighetsmäklare få hjälpa säljare och köpare med vad som kan vara deras största affär i livet! Jag går in i varje förmedling med ett stort driv, kreativitet och starkt personligt engagemang där min vision är att förmedla varje objekt på ett tryggt och professionellt sätt - som om det vore min egen! Givetvis med målet att uppnå bästa resultat och att alla parter känner stor nöjdhet. Bakom min lugna personlighet finns en arbetsmyra med mycket energi, bred kompetens, hög servicegrad och en stor dos vilja och målmedvetenhet. Anlita mig - jag utlovar fullt fokus på just din bostadsaffär!

Maria är sedan flera år bofast i utkanten av Båstad och har sedan barnsben spenderat varje sommar på och kring vårt underbara Bjäre! Hon började som mäklarassistent hos oss och har med sitt sinne för ordning och reda full koll på allt som rör förmedlingsprocessen. Vid sidan om arbetet att förverkliga våra kunders boendedrömmar, gillar Maria att resa och upptäcka nya platser, träffa nya människor och spendera kvalitetstid med familj och vänner. Marias motto är att ta vara på varje dag och njuta av livet!

Maria Ståhl.jpg