Buena Vista

Tarravägen 19, lgh 1301

Båstad

Takvåning med karaktär och spektakulär utsikt, i centrala Båstad!

Välkommen till denna vackra takvåning med mycket karaktär i Buena Vista! En välplanerad trea på centralt och avundsvärt läge med utsikt i tre vädersträck. Ett bekvämt boende med gångavstånd till centrum, hamnen och tennisen där man njuter av det sköna livet och vaknar upp till vyerna över Båstad och Laholmsbukten. Ett bekvämt boende för den med höga krav på läge och karaktär! Välkommen att kontakta Maria Ståhl för med information och för att boka visning!

 • Pris
  4 995 000 kr
 • Boyta
  80 m2
 • Månadsavgift
  4 880 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  MS06061

Välkomna till denna fantastiska takvåning med mycket karaktär i anrika Brf Buena Vista! Den storslagna huvudentrén tar dig in i denna majestätiska byggnad med flera gemensamhetsytor på entréplan såsom festlokal och terrass med en oemotståndlig utsikt över Båstad, Laholmsbukten och åsens böljande landskap! Hissen tar dig bekvämt upp till 4:e våningen och här välkomnas du in i denna fantastiska takvåning med magisk utsikt i tre väderstreck. Lägenheten har genomgående fina ljusinsläpp och vackra synliga takbjälkar som ger våningen en härlig atmosfär som påminner om byggnadens historia. I entrén finns skjutgarderob för klädförvaring. Till vänster om hallen öppnar lägenheten upp sig med kök och rymligt vardagsrum i öppen planlösning. Sovrumsavdelningen som ligger till höger om entrén, erbjuder två sovrum, ett master bedroom och ett mindre sovrum/kontor. I hallen finns ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin som komplement till föreningens gemensamma tvättstuga i källarplanet. På källarplan finns även ett kapell, biljardrum, vinkällare, gym och bastu och gästrum för övernattande gäster. I detta boende, med gångavstånd till centrum, hamnen och tennisen njuter man av det sköna livet och vaknar upp till vyerna över Båstad och Laholmsbukten. Ett bekvämt boende för den med höga krav på läge och karaktär!

Övrig information

Information
Beskrivning bilplats

1 parkeringsplats ingår i månadshyran. El-laddare finns.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

1301

Lägenhetsnummer register

1301

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1910

Ombyggt och renoverat 03-05

Areakälla

föreningens information

Takvåningen har snedtak och därmed en större golvyta än de 80 kvm som är angiven boarea.

Våning

4

Hiss

Ja

Ventilation

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Buena Vista
Generell information

Välskött och lågbelånad bostadsrättsförening på attraktivt läge strax ovanför Båstad centrum med gångavstånd till tennis, hamn och strand.

Antal lägenheter

21

Andel i förening

5,4%

Månadsavgift

4 880 kr/mån

Månadsavgiften är inkl värme, VA, sop och parkeringsplats. Månadsavgift betalas kvartalsvis. Tillkommer: Hyra av förråd kostar 1800 kr/år samt förbrukad hushållsel.
Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Indirekt nettoskuldsättning

148 863 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Tarravägen 19, lgh 1301
Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg