MEDB5D17CF5BFFB450E80953538D4F3F2B7

Hakonhus park 6

Båstad

Lyxig lägenhet med magisk utsikt över Båstad

På Kungsberget i Båstad ligger denna lyxiga lägenhet med magiska vyer över Båstad. Projektet som är ritat av Andreas Martin-Löf, har skapat en känsla av integritet, hållbarhet och exklusivitet, där inget saknas. Han har gett byggnaderna ett eget liv, tre byggnader estetiskt vridna för att ge varje lägenhet bästa möjliga utsikt och avskildhet samt utformat dem på ett optimalt sätt för att skapa öppna sociala områden men med en personlig och angenäm atmosfär. Bättre än såhär blir det inte. En perfekt lägenhet för dig som söker en tillgänglig och flexibel bostad med exklusiva materialval, hög finish och internationell touch ett av Båstads bästa läge! Välkommen att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

 • Pris
  5 450 000 kr
 • Boyta
  66 m2
 • Månadsavgift
  4 365 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK05781
 • Tillträde
  Enligt ö.k

Välkommen till denna lägenhet utöver det vanliga! Exklusiva materialval, vackra beslag och dessutom på centralt läge i Båstad. Ett öppet och ljust hem med internationell touch och vackra vyer. Här bor man bekvämt med gemensam infinity pool och spa-avdelning! En lägenhet om 66 kvm bestående av 3 rok, rymlig balkong och gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och yta för matplats. Gott ljusinsläpp och från vardagsrum i direkt anslutning är den rymliga balkongen med vyer över tennisbanor och Båstad. Två sovrum och ett helkaklat badrum i smakfull modern stil. Det ljusa köket är väl integrerat i väggen med mycket förvaring vilket samtidigt utnyttjar ytan effektiv. Sammantaget ljus och exklusiv interiör med smakfulla detaljer och materialval. Stora fönsterpartier med utsikt från sällskapsytorna i vardagsrum och kök. Genomgående vita väggar och ljusa golv. Projektet som är ritat av Andreas Martin-Löf, har skapat en känsla av integritet, hållbarhet och exklusivitet, där inget saknas. Han har gett byggnaderna ett eget liv, tre byggnader estetiskt vridna för att ge varje lägenhet bästa möjliga utsikt och avskildhet samt utformat dem på ett optimalt sätt för att skapa öppna sociala områden men med en personlig och angenäm atmosfär. Bättre än såhär blir det inte.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

I föreningen finns gemensam infinity pool och spa-avdelning med bastu, dusch och badrum. Vidare tillhandahåller föreningen ett gästrum och gemensamma förråd samt cykelförråd. P-plats hyrs separat för 350 kr/månad. Tillkommer 119 kr för fibertv.

Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

C102

Lägenhetsnummer register

1002

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2019

Areakälla

föreningens information

Fönster

isolerglas

Våning

1

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

NotSelected

Förening - Brf Kungsberget 1 Båstad
Generell information

Brf Kungsberget består av 16 st nyproducerade bostadsrätter som alla ligger högt belägna med utsikt över Båstad och Laholmsbukten.

Antal lägenheter

16

Andel i förening

5,4%

Månadsavgift

4 365 kr/mån

inkl värme, vatten
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns.

Övrigt

I föreningen finns gästlägenhet, pool samt eget spa med bastu. Föreningen har en härlig stämning och trivselreglerna tillåter grillning med gasol/el. Markiser får sättas upp i samspråk med Brf som har en färgkod som ska följas.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Till varje lägenhet tillhör en p-plats mot avgift på 350 kr tillkommer.

Renoveringar

Nyproducerad Brf som stod färdig juni 2019.

Indirekt nettoskuldsättning

721 416 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

6 500 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

6 500 kr

Vattenburen golvvärme via bergvärme. Tillkommer kostnad för egen elförbrukning. Tillkommer 119 kr för fiber-tv samt 350 kr för p-plats.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Hakonhus park 6
Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg