Allarp Houses 10.png

Allarp Houses

Planritningar

Plan 1A.jpg

1-planshus alternativ A

Envåningshus med 3 sovrum, varav två rymmer dubbelsäng. “Master Bedroom” har eget badrum samt klädkammare. Generöst kombinerat vardagsrum och kök. Kök med stor arbetsyta, högskåp med inbyggnadsugn och mikro. Vedkamin finns som tillval. Huset finns i spegelvänt utförande beroende på vilken tomt det ligger på.

Plan 1B.jpg

1-planshus alternativ B

Envåningshus med 2 sovrum och generöst kombinerat vardagsrum och kök. Kök med stor arbetsyta, perfekt för den som är road av matlagning. Högskåp med inbyggnadsugn och mikro. Huset har en separat avskiljbar del om 27 kvm som kan användas för företagsverksamhet, , t ex kontor, frisör, massör eller annan ickestörande verksamhet. Verksamhetsdelen kan brand- och ljudisoleras mot övriga bostaden. Ditt företag kan hyra denna delen vilket kan resultera i en attraktiv boendeekonomi. Huset finns i spegelvänt utförande beroende på vilken tomt det ligger på. Centralt placerad vedkamin finns som tillval.

Plan 1C.jpg

1-planshus alternativ C

Envåningshus med 2 sovrum och generöst kombinerat vardagsrum och kök. Här är köket planerat med en köksö med stor arbetsyta som tillval. Huset har en separat avskiljbar del om 27 kvm med eget pentry och WC, perfekt för en tonåring eller äldre släkting som vill leva lite avskiljt men samtidigt vara en del av bostaden. Den avskiljande väggen kan fås med extra brandoch ljudisolering mot övriga bostaden.

Plan 2A.jpg

2-planshus alternativ A

Tvåvåningshuset har en boarea på 146 kvm, med 4 sovrum och med möjlighet till 5 sovrum. På bottenvåningen finns ett generöst kombinerat vardagsrum och kök, två sovrum, bad och ett separat tvättrum samt varmförråd och klädkammare. På ovanvåningen finns två sovrum, allrum, bad, klädkammare och ett litet arbetsrum. Det finns möjlighet att ändra allrummet till ett ytterligare sovrum.

Plan 2B.jpg

2-planshus alternativ B

Tvåvåningshuset har en boarea på 146 kvm och 4 sovrum. På bottenvåningen finns ett generöst kombinerat vardagsrum och kök, ett sovrum, bad och ett separat tvättrum samt varmförråd med utvändig ingång. Här finns en egen avskiljbar del med egen entré om 23 kvm. Detaljplanen tillåter verksamheter som inte är störande för omgivningen. Det kan vara t ex kontor, frisör eller massageverksamheter. Ditt företag kan hyra denna delen vilket kan resultera i en attraktiv boendeekonomi. På ovanvåningen finns tre sovrum, bad och klädkammare.

Plan 2C.jpg

2-planshus alternativ C

Tvåvåningshuset har en boarea på 146 kvm och 4 sovrum. På bottenvåningen finns ett generöst kombinerat vardagsrum och kök, ett sovrum, bad och ett separat tvättrum. Här finns även en egen avskiljbar del med wc och pentry som kan användas som boende för en tonåring eller annan form av generationsboende. Även lämpligt för den som ofta har gäster. På ovanvåningen finns två sovrum, bad, ett litet arbetsrum och klädkammare.