Azure.jpg

Azure Zenity Estepona

Flexibelt boende på högt läge med magisk utsikt

Välkommen till Azure i Estepona

Ett flexibelt boende som återspeglar livet kring medelhavet. Här bor du med blickarna över havet, Afrikas kustlinje ovanför horisonten och utsikt mot solnedgången i väst. Köp din nyproducerad lägenhet med ögonbedövande utsikt över den vackra kuperade solkusten, havet och närhet till Esteponas finaste stränder.

Azure.jpg
Golden Mile Pic.png
Guadalmina Beach pic.png

Utvecklare med stort engagemang och fokus på kvalité

Azure utvecklas av Aedas Home med många års erfarenhet av fastighetsutveckling på den Spanska solkusten. Men många referensprojekt i området kring Marbella & Malaga har Aedas Homes länge arbetat med att skapa kvalitetsprojekt med högt ställda krav. Vi på Nadjafi & Kristensen arbetar aktivt med våra utlands projekt, vilket innebär att vi alltid varit på plats och bedömt såväl läget och teamet som står bakom utvecklingen. Utifrån bedömningar så har vi valt ut de nyproduktionsprojekt vi vill erbjuda våra kunder.

Estepona Harbor Pic.png

Estepona

Estepona är ett bra alternativ om du vill bo i Spanien. Det är en förlängning av den närliggande Marbella, som är 25 kilometer bort, men Estepona har lyckats växa utan att förlora sin andalusiska charm. Det är en stad med alla bekvämligheter och tjänster i en stad, men det har också några av kvaliteterna hos en pittoresk fiskeby som hedrar sina traditioner. Estepona står ut för sin charm som en gammal andalusisk by, dess gator, dess stränder och dess kulturella attraktioner som det arkeologiska museet eller det etnografiska museet. Förutom detta har Estepona en bra fastighetsmarknad, med närhet till Marbella och exklusiva Puerto Banús Alla fastigheter förvärvar ett viktigt mervärde.
LaGaspara_Aerea.jpg

MAGISKT LÄGE I ESTEPONA

Välkommen till en oas på Costa del Sol