MEDC4EDF5D407604BCC80D29D18E9A95977

Vistorpsvägen 3

Förslöv

Optimal familjevilla intill skolor

Välkommen till denna hemtrevliga och mysiga 1,5 plans villa mitt i centrala Förslöv. Välskött villa med underbar trädgård som är skyddad och ombonad av grönska. Altan i söderläge och mysigt lusthus. Perfekt familjevilla och på 5 min promenad finns skola, förskola och kommunikationer. Fyra sovrum, två badrum och öppna sociala ytor med kamin. Härligt öppet och ljust kök med snyggt italienskt kakel, här finns plats för matbord och precis utanför finns soldränkt altan. Läget är optimalt för dig som vill bo med promenadavstånd till allt Förslöv har att erbjuda, matbutiker, vårdcentral, tågstation, skogspromenader och mycket mer. Trädgården är en oas och här finns gott om förvaringsytor i trädgården samt carport. Välkommen att kontakta Anna för att boka din privata visningstid!

 • Pris
  2 995 000 kr
 • Boyta
  157 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  714 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  AO02940
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Oas i centrum

I populära och växande Förslöv erbjuds nu välskött och mycket central villa med härligt blomstrande trädgård. Det centrala läget gör att du endast på några minuters promenad nås F-9 skola, förskolor, bageri, matvarubutiker och tågstation och mycket mer. Här bor man bekvämt med nära till mycket i välskött och mycket trivsam 1½ plans villa med dubbelcarport. Tomten har stengångar, altan i söder och mysigt lushus, häck i tomtgräns och gräsmatta för lek och aktivitet. Genom farstukvisten kommer vi in i hall med klädavhägning till höger. Köket är stort och rymligt med plats för matbord, gott om arbetsytor och upplysta vintrinskåp. Fönster ut mot den soldränkta altanen där dagens måltider gärna intas. Innanför köket finns tvättstuga och groventré samt värmepanna från 2022. Från hallen rakt fram ligger ett av husets två badrum, utrustat med badkar. Intill finns tilltaget sovrum med garderober och här finns även en separat klädkammare. Vidare finns öppet härligt allrum med plats för både soffgrupp och matbord. Kaminen står centralt placerad i rummet och med fönster åt två håll samt dörr till trädgård och lusthus strömmar ljuset genom rummet. Trappa i hallen leder upp till ovanplan som har hall som med fördel kan användas som TV-rum eller ungdomsavdelning. Här finns tre sovrum, två åt väster och ett större åt öster. Här finns även badrum med dusch. Fastigheten nås från Bygdegårdsvägen med asfalterad uppfart och dubbelcarport. Här finns även förråd vid carporten samt vidbyggt redskapsförråd. Blomstrande trädgård med fruktträd, syrenbuskar och finplanerade ytor. Välkomna till en mycket trivsam villa i centrala Förslöv!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Ny frånluftsvärmepump BOSCH installerad oktober 2022. Fiber finns indraget. Avfuktare i krypgrunden finns. Centraldammsugare. Extra kylskåp i tvättstuga.

Beskrivning uteplats

Härligt trädäck i söder vid entrén samt lusthus.

Övriga byggnader

Carport med vidliggande verkstad/förråd. Cykelförråd samt redskapsförråd om ca 6kvm vardera. Lusthus/växthus från Willab.

Bilplats

Asfalterad dubbelcarport samt uppfart för bilar.

Beskrivning uteplats

Härligt trädäck i söder vid entrén samt lusthus.

Övrig information om tomten

Insynsskyddad tomt med grönska i tomtgräns. Underbar trädgårdstomt med grönskande perenna växter och gräsmatta. Flera fruktträd och syrener.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1999

Fönster

3-glas isoler

Grund

Krypgrund (avfuktare finns)

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump BOSCH 3890i (ny 2022), luft/luft, kamin

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Förslöv GA:3 ändamål: Vägar Last: Ledningsrätt Gas, 1278-1103.2 Last: Ledningsrätt Tele, 1278-1103.3

Planbestämmelser

Detaljplan (1988-12-19) Vattenskyddsområde (1974-10-17) Byggnadsplan (1970-07-01) Byggnadsplan (1950-01-31)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

1 919 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

6 juli 2023

Energiklass

E

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 503 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

3 000 kr

Elförbrukning

16 330 kWh/år

El

36 000 kr/år

VA

6 700 kr

Sotning

800 kr

Total driftskostnad

47 125 kr

I posten för el ingår även uppvärmning. Kostnad för försäkring och fastighetsskatt tillkommer. Fiber finns indraget.
Om området
Generellt

Förslöv har vuxit fram ur byn runt den medeltida kyrkan och senare även runt stationen. Under modern tid har tillverknings- och byggnadsindustri varit en viktig drivande faktor för ortens utveckling. Detta då den har ett bra läge både ur kommunikations och transporthänseende med närhet till både järnvägen och flygplatsen i Ängelholm. Bra skolor, engagerade idrottsföreningar, idrottsplats med mera gör Förslöv till det perfekta familjeorten. Dessutom kan man njuta av utsikten över havet och ut mot Kullahalvöns vackra silhuett!

Kommunikation

Förslöv trafikeras av tre busslinjer som alla utgår från stationen och är kopplade till tågens ankomst- och avgångstider. Förslöv är idag med sin nya tågstation Bjärehalvöns centrum för kommunikation. Härifrån tar man sig enkelt till både Helsingborg, Köpenhamn och med buss runt på Bjärehalvön. Från Förslöv har du flygplatsen bara 5-10 minuter bort och motorvägen når du på lika kort tid. På de flesta sträckor inom tätorten får gående dela utrymme med cyklisterna på kombinerade gång- och cykelvägar. I Förslöv är avstånden relativt korta. Större delen av orten nås inom 1-2 km vilket gynnar gångtrafik.

Närservice

Här finns också två av kommunens största arbetsgivare, vilka är storföretagen PEAB och Lindab. I övrigt är bygden präglad av jordbruket och av ett stort antal småföretag inom hantverk och handel. I Förslövs södra del ligger en pizzeria, ICA-butik, post och viss annan service. Vid Vantingevägen ligger butiken kött oh delikatessbutiken Heberleins. I Förslöv finns daghem, förskola, låg- och mellanstadieskola, en högstadieskola, bibliotek och en alldeles egen samlingsplats för ungdomarna, Ungdomens hus. Här finns också en vårdcentral som ligger centralt i tätorten med apotek. I samhället finns tennisbanor, idrottsplats, idrottshallar, elljusspår och idag finns tre naturområden i och intill tätorten, som är större än 6 ha. Det är Hålehall, bokskogen i Förslövs östra del och naturområdet längs Vadebäck. Vid havet i Stora Hult har sommarstugorna övergått allt mer till permanentboende. Här har du nära till servicen i såväl Förslöv som Vejbystrand som ansluter direkt i söder.

Övrigt

De äldsta bostadshusen är från tidigt 1900-tal. En stor del av Förslöv har byggts ut under 60-70-talet. Även under 80- och 90-talet byggdes många bostäder i samhället vilket har medfört att Förslöv har vuxit österut. I Förslöv finns ca 2300 permanent boende. Tätorten domineras av fristående småhus. Flerfamiljshus och radhus finns spritt i tätorten. Totalt finns ca 1000 bostäder i Förslöv. Merparten, ca 65% utgörs av friliggande småhus. Det finns ett fåtal radhus och kedjehus varav uppskattningsvis hälften är bostadsrätter. Förslöv är relativt välförsett med lägenheter i flerfamiljshus, ca 30 % av det totala bostadsutbudet. Merparten av lägenheterna är hyresrätter.

Dokument
Karta
Vistorpsvägen 3
Förslöv

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg