MEDFC3DA05A32BC4D55BEBF517DCCBFAB28

Vilohemsvägen 12D

Vejbystrand

Trevligt planerad tvåa med stor balkong i söder

Nu erbjuds välplanerad och mysig tvårumslägenhet på lugna Vilohemsvägen i Vejbystrand. Ett modernt och avslappnat boende med promenadavstånd till hav, strand, hamn, livsmedelsbutik och goda kommunikationer. Mycket trivsamt hem som nås utan trappor och har högt i tak, tilltalande ytor, helkaklat badrum, stilrent kök och den väldigt trevliga balkongen i sydväst med vy över föreningens grönytor. Flera härliga uteplatser och föreningen har uthyrningslägenhet som kan bokas av medlemmarna. Välkommen att boka din visningstid på rofyllda Vilohemsvägen.

 • Pris
  2 000 000 kr
 • Boyta
  60 m2
 • Månadsavgift
  2 997 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO05613
 • Tillträde
  Enligt överenskommese

Kommande visning

Vänligen kontakta mäklaren för att anmäla dig till visning!

Trivsamt lugnt läge

På Vilohemsvägen bor man lugnt i mysig miljö med närhet till skog, långsträckta badstränder och hav. Sedan länge är Vejbystrand en omtyckt badort som med sin charm växer och är en plats där många väljer att bosätta sig. Servicen är god liksom kommunikationer till närliggande orter, stadsbuss går ofta mellan Vejbystrand och Ängelholm med stopp vid bland annat Barkåkra tågstation. Det vackra kustlandskapet längs med Bjäres sydsida inbjuder till fina promenader och cykelturer längs med havet. På Vilohemsvägen bor du centralt i byn samtidigt som lugnet snabbt infinner sig med de öppna och grönskande ytorna runtom. Äntligen erbjuds en fräsch och tilltalande tvårumslägenhet på markplan utan trappor med stor solig balkong. Väl inne i lägenheten finns hatthylla och garderob i hallen och på golvet ligger klinker. Rakt fram finns köket som är väldigt fräscht med vita spegelluckor, snyggt kakel över diskbänken och plats för matbord. Vardagsrummet har altandörr ut till den väldigt härliga balkongen i söderläge med grönytor runtom. På balkongen går det att njuta under lång tid på året då balkongen ovanför skyddar. Balkongen är både djup och lång med plats för både loungehörna och matgrupp. I hela lägenheten finns golvvärme, luftig takhöjd och ljusa ytskikt samt trägolv i kök, vardagsrum och sovrum. Från vardagsrummet nås sovrummet som har garderobsvägg och fönster mot balkongen med mörkläggningsgardin. Stort fräscht helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva för arbetsytor samt överskåpsförvaring. En trappa ner finns ett stort förråd som tillhör lägenheten och här finns även gym som kan användas av medlemmarna i föreningen, samt en övernattningslägenhet som kan hyras. Till lägenheten tillhör parkeringsplats och det finns även gästparkering för besökare. Välkommen till Vilohemsvägen - kontakta Anna och boka in din visningstid.

Kök med matplats

Kök i fint skick med vita köksluckor, laminatbänkskiva, kakel ovan diskbänk och målade väggar. Utrustat med integrerad ny diskmaskin, ny induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd. Alla vitvaror är Electrolux.

Badrum med tvätt

Helkaklat och fräscht badrum med golvvärme. Utrustat med dusch och glasdörrar, toalett, tvättställ, spegelskåp och handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare (Electrolux), arbetsbänk samt överskåp.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

På källarplan finns rymligt förråd som tillhör lägenheten samt gym som får användas av medlemmarna. Här finns även en gästlägenhet som kan hyras av medlemmar, samt föreningslokal. Fiber finns. Behövs ytterligare förråd finns det att hyra av föreningen.

Övrig information om byggnaden

Nuvarande ägare har satt in ny diskmaskin 2021, ny induktionshäll, monterat smarta persienner och mörkläggningsgardiner, samt satt in överskåp och bänkskiva i badrummet.

Beskrivning bilplats

Egen parkering tillhör lägenheten.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

D1002

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1930

Renoverat 2015

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

1

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Uppvärmning

Fjärrvärme

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

31 augusti 2016

Energiklass

D

Förening - Brf Vejby Havsbad
Generell information

I avgifterna ingår VA, sophantering, parkering, snöskottning, källarförråd samt gräsklippning. I bostadsföreningen finns det totalt 23 st lägenheter varav tre är radhus. På källarplan finns en gästlägenhet som kan hyras av medlemmar mot en avgift.

Antal lägenheter

23

Andel i förening

3,1%

Månadsavgift

2 997 kr/mån

I avgiften ingår VA, parkeringsplats, förråd.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsforening

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns, bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang.

Övrigt

Förråd tillhör lägenheten.

Bilplats

Parkering ingår.

Indirekt nettoskuldsättning

173 987 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

15 000 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

15 000 kr

I avgiften ingår VA, parkeringsplats, sophantering, förråd. Hushållsel, abonnemang för internet (fiber) samt försäkring tillkommer. Föreningen har inga planer på att höja avgiften.
Om området
Generellt

Vejbystrand är en kommungränsöverskridande tidigare tätort, huvudsakligen belägen i Ängelholms kommun i Skåne län men även innefattande en del av Båstads kommun. Första gången namnet på fiskeläget Vejbystrand förekommer är på en karta från 1865. Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ganska ordinär ort med omfattade villabebyggelse av det mest skiftande slag på åkrarna öster om bykärnan närmast hamnen.

Kommunikation

Vejbystrand har bra bussförbindelser till Ängelholm och flygplatsen finns inom 10 minuters körväg bort. Grannbyn Förslöv är idag med sin nya tågstation Bjärehalvöns centrum för kommunikation. Härifrån tar man sig enkelt till både Helsingborg, Köpenhamn och med buss runt på Bjärehalvön.

Närservice

I Vejbystrand finner man åretruntservice i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem.

Övrigt

Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby i nordvästra delen av Vejby. Järnvägen med station i Vejbyslätt blev ett lyft för orten. En ny hamn byggdes 1933-1934, som ersatte den tidigare alltför lilla hamnen.

Dokument
Karta
Vilohemsvägen 12D
Vejbystrand

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg