MEDD784A6EFD31D469B91DB4F7DFFDA9481

Victorias Väg 6

Vejbystrand

Enastående läge nära havet

Nu har vi nöjet att presentera ytterligare en mycket trevlig bostadsrätt i den populära föreningen Brf Rosenstigen. Enastående läge endast ett stenkast från Vejbystrands fina sandstrand. Här bor ni bekvämt på bottenplan i en fräsch och välplanerad tvåa med egen uteplats. Intill de vackra omgivningar med havet, Trollskogen, heden och samtidigt närhet till allmän service och kommunikationer. 14km till Ängelholm 12km till flygplats. Välkomna att höra av er så berättar vi mer!

 • Pris
  2 800 000 kr
 • Boyta
  65 m2
 • Månadsavgift
  3 143 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  FS04102

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna, nya 2019. Dusch, toalett, handfat i kommod, badrumsskåp, förvaringsskåp, golvvärme och handdukstork.

Kök

Kök med matplats, bra förvaringsmöjlighet och arbetsytor. Köket är från Vedum med mjukstängande lådor och skåp. Vitvaror från Siemens och Asko. Utrustat med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, ugn, kyl och frys.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Eget förråd på samma våningsplan som lägenheten. Fiber via Bjärekraft.

Lägenhetsnummer

3-1001

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2011

Areakälla

Föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

1

Hiss

Ja

Energideklaration genomförd

Performed

Förening - Brf Rosenstigen
Antal lägenheter

36

Andel i förening

2,2%

Månadsavgift

3 143 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Oäkta

Föreningen äger marken

Nej

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

3 600 kr/år

VA

0 kr

Om området
Generellt

Vejbystrand är en kommungränsöverskridande tidigare tätort, huvudsakligen belägen i Ängelholms kommun i Skåne län men även innefattande en del av Båstads kommun. Första gången namnet på fiskeläget Vejbystrand förekommer är på en karta från 1865. Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ganska ordinär ort med omfattade villabebyggelse av det mest skiftande slag på åkrarna öster om bykärnan närmast hamnen.

Kommunikation

Vejbystrand har bra bussförbindelser till Ängelholm och flygplatsen finns inom 10 minuters körväg bort. Grannbyn Förslöv är idag med sin nya tågstation Bjärehalvöns centrum för kommunikation. Härifrån tar man sig enkelt till både Helsingborg, Köpenhamn och med buss runt på Bjärehalvön.

Närservice

I Vejbystrand finner man åretruntservice i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem.

Övrigt

Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby i nordvästra delen av Vejby. Järnvägen med station i Vejbyslätt blev ett lyft för orten. En ny hamn byggdes 1933-1934, som ersatte den tidigare alltför lilla hamnen.

Dokument
Karta
Victorias Väg 6
Vejbystrand

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

Kontakta mig
frances.jpg