MEDC15BB3BA629344218B3DE899D64671DA

Växelvägen 7

Tuvelyckan

Modern enplansvilla på attraktiva Tuvalyckan

Självförsörjande enplanshus på Tuvalyckan i Båstad med lättskött tomt och stort trädäck i sydväst. Öppen planlösning, 3 sovrum, 2 badrum och groventré/tvättstuga. Kök från Marbodal med Siemens vitvaror och vinkyl. Elbilsladdare vid carporten och förråd på ca. 15 kvm. Perfekt för pendlare, permanent boende eller fritidshus. Närhet till stranden, padelhall, gym, restauranger och fik. Sammanfattningsvis det perfekta boendet för familjen på underbara Bjäre med närhet till allt Båstad har att erbjuda. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer information.

 • Pris
  5 800 000 kr
 • Boyta
  118 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  412 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP05758

Kommande visning

Föranmälan krävs. Kontakta mäklaren för att boka tid.

Denna fantastiska bostad på Tuvalyckan i Båstad är ett självförsörjande enplanshus som ligger bara en stenkast från det nya stationsområdet. Huset har en lättskött tomt med stort tillhörande trädäck i sydväst som ger dig möjlighet att njuta av solen och den friska luften utomhus. Den öppna planlösningen ger en ljus och rymlig känsla i hemmet, och det finns tre sovrum, två badrum och en praktisk groventré/tvättstuga. Köket är från Marbodal och har Siemens vitvaror samt en elegant vinkyl. Med en elbilsladdare intill carporten kan du ladda din bil medan du sover och vakna upp till en fulladdad bil varje morgon. Dessutom finns det ett förråd på ca. 15 kvm där du kan förvara allt du behöver. Detta är det perfekta boendet för den permanent- eller fritidsboende som vill ha närhet till allt Båstad har att erbjuda, såsom havet, stranden, padelhall, gym, restauranger och fik. Området utvecklas snabbt och erbjuder allt du kan önska dig, samtidigt som du har möjlighet att njuta av den vackra naturen på den underbara Bjärehalvön. Så om du letar efter en smidigt och lättskött boende i Hemmeslöv, är detta det perfekta valet. Missa inte chansen att köpa detta fantastiska hus på Tuvalyckan som är helt självförsörjande tack vara sina solpaneler!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber är indraget.

Övriga byggnader

På fastigheten finns också en carport och ett förråd om ca. 15 kvm.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2020

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Mekanisk FTX- ventilation med värmeåtervinning

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Nibe Frånluft/vattenbuten golvvärme + Solpaneler

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:43 ändamål: Vägar, Grönområden

Planbestämmelser

Detaljplan (2016-04-27)

Pantbrev

3 933 000 kr

Energideklaration

NotSelected

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 435 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

3,0

Renhållning

1 920 kr

Elförbrukning

11 072 kWh/år

VA

7 155 kr

Total driftskostnad

9 075 kr

Solcellerna producerar 13000 kWh/år. Elförbrukningen är inklusive laddning av Elbil. Utifrån nuvarande användning av el och uppvärmning är huset självförsörjande utifrån dessa punkter.
Om området
Generellt

Med närhet till Båstads nya tågstation endast 100 meter bort kan du med enkelhet förflytta dig både kort som långt utan besvär. Från stationen kan du smidigt ta dig till ett flertal städer mellan Köpenhamn och Göteborg via Öresundståget som passerar regelbundet under dagen.

Karta
Växelvägen 7
Tuvelyckan

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg