MEDCDB639BBBA704450A2F344AD7F4F60AA

Tunbyvägen 38A & B

Torekov centralt

Nu finns möjligheten att förvärva ett unikt townhouse med utvecklingsmöjligheter i centrala Torekov. På fantastiskt läge med unik byggnadshöjd med otroliga utsikter över byn, Kattegatt och Hallands väderö kan du nu skapa din egna oas för ett smidigt och tillgängligt boende i Torekov. Här finns chans att utveckla ett karaktärsfullt hem eller kanske bygga upp tre nya parhus. Sammantaget möjligheternas fastighet på bekvämt läge i Torekov!

 • Pris
  9 995 000 kr
 • Boyta
  393 m2
 • Biarea
  10 m2
 • Tomtarea
  689 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK05903
 • Tillträde
  Enligt ö.k

Nu finns chansen att förvärva ett unikt townhouse med utvecklingsmöjligheter i centrala Torekov. På bra läge och med unik byggnadshöjd samt otroliga utsikter över byn, Kattegatt och Hallands väderö kan du nu skapa din egna oas för ett smidigt och tillgängligt boende i Torekov. Fastigheten består av byggnader i tre delar, alla med en generös och unik takhöjd och fantastiska vyer över Kattegatt och Hallands väderö. Husets större del om ca 180 kvm har totalt 6 sovrum, kök, två badrum samt separat wc och dusch. I entré och kök ligger klinker och resterande del furugolv. På bottenplan är planlösningen öppen mellan köket och det stora allrummet och även öppet upp i nock. Här finns dessutom källare med vinförråd. På övre plan finns ett av sovrummen, ett badrum samt sovloft. Här kan man även njuta av bastu med vacker utsikt och en stor inglasad balkong. Från bastun har man direkt utgång till poolen med underbar utsikt. Fastighetens andra del är en separat enhet om ca 73 kvm, bestående av två sovrum, kök samt allrum och ett mindre badrum. Även här finns källare och uteplats på både fram- och baksida. Tredje separata delen om ca 140 kvm har fyra sovrum varav två dubbelrum. Öppet allrum och kök, braskamin och ett vardagsrumsloft. Totalt två badrum och en gäst wc. En helhet med stor charm och potential! Här finns chans att skapa ett karaktärsfullt hem i sann loftkänsla eller kanske bygga upp nya parhus. Sammantaget ett unikt townhouse som är möjligheternas fastighet på bekvämt läge i Torekov med utsikt utöver det vanliga!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Taxerad boarea idag är 213 kvm +30 kvm. Uppgiven yta är uppskattad yta fr säljaren som ska registreras in efter uppmätning skett.

Bilplats

Gott om uppställningsplats för bilar mot Tunbyvägen.

Övrig information om tomten

Trevlig tomt i sydväst som med fördel kan göras större.

Byggår

1938

Fönster

2-glas +3 glas

Grund

Betongplatta + mindre källare

Fasad

Puts

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Direkt El

Planbestämmelser

Stadsplan (1971-01-26)

Energideklaration

NotSelected

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 747 000 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Insamling av driftkostnader pågår.
Om området
Generellt

Torekov är den mysiga byn med de charmiga husen längst ut på Bjärehalvöns spets. Här finns bland annat skola, affärer, bibliotek och idrottsplats och du kan enkelt pendla härifrån. Orten har i alla tider präglats av havet och här växer den vackra strandtriften tätt på strandmarkerna.

Kommunikation

Många väljer att bo i Torekov på grund av det attraktiva läget vid havet som ger ett fritidsboende på köpet. Tack vare ett stort antal besökare och många fritidsboende har man bra service i förhållande till sin storlek. Med buss eller bil kan man enkelt pendla till arbete i Båstad, Ängelholm eller andra närliggande orter. Tåget når man i Båstad och flyget i Ängelholm.

Närservice

Torekov har en utbyggd samhällsservice med bibliotek, kommunal och kooperativ förskola, äldreboende, låg- och mellanstadieskola med en stor idrottshall och brandstation. Torevi heter idrottsplatsen, lummigt inbäddad i Strandskogen, som ger skydd för havsvindarna. I södra delen av samhället finns en stor och modern konferensanläggning med spa och nere i byn finns ett anrikt varmbadhus med hälsocenter, kaféer och restauranger. Småbutiker och en välsorterad livsmedelshall och mäklare kompletterar utbudet. Turistbyrån är inrymd i magasinet vid hamnen och sommartid finns här också flera gallerier.

Övrigt

I Torekov finns olika sorters havsbad, småbåtshamn med aktivt segel- och båtliv och många andra aktiva föreningar -inte minst idrottsföreningen. Torekov är en slags knutpunkt för vandringsleden Skåneleden både åt nordost och mot söder. Stora delen av den omgivande strandmarken, malarna, är avsatt som naturreservat och omtyckt strövområde i alla väder. Utanför samhället ligger Hallands Väderö med underbar natur och goda båtförbindelser. Torekov har en 18-håls golfbana som är rikskänd för att vara spelbar året om. Här finns också tennis- och minigolfbanor och en mycket omtyckt campingplats (First Camp) precis vid infarten till byn, en av Sveriges vackrast belägna.

Karta
Tunbyvägen 38A & B
Torekov centralt

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg