MEDCCA6F107212242C3B2C015C3606A419A

Tors väg 6

Ranviksterrassen

Rymlig villa på högt läge

På högt läge inbäddat i grönska ligger denna rymliga två plans villa i souterräng. Skyddad tomt med gräsytor och vacker växtlighet, här finns även en mysig uteplats. Det höga läget ger en förtjusande utsikt över byn, Laholmsbuktens blå vatten, kustremsan och Hallandsåsens fina färgskiftningar. En välbyggd villa med flera sovrum, två badrum, öppna härliga sällskapsytor och kök, stor balkong längs med hela långsidan samt garage. Välkomna på visning för att uppleva på plats!

 • Pris
  5 100 000 kr
 • Boyta
  160 m2
 • Biarea
  60 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  1 026 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  AO04883
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Utsikt med fin tomt

Med enastående utsikt över Båstad, Laholmsbukten och Hallandsåsen är denna rymliga och välskötta fastighet nu till salu. Prefekt läge då avstånden till byn är korta samtidigt som man kommer upp på höjden och får både lugnet, grönskan och utsikt över landskapet. Tomten ligger i soligt sydväst läge och här finns gräsytor som ger plats för exempelvis pool, samtidigt som tomten är helt insynsskyddad. Mysig överbyggd uteplats med grill. Trädgården är arkitektritad med mängder av växter, bland annat kan nämnas rododendron, jasmin, rosor, hortensia och paradisbuskar. Entrén nås på souterrängplan, här kommer du in i hallen och härifrån nås planets alla rum. Två rymliga sovrum, badrum med bastu, tvättstuga samt gott om ytor för förvaring. I huset finns även rymligt garage som nås inifrån samt via port från uppfarten. När vi kommer upp till övre plan finns hall där altandörr ut till trädgården och stensatt gång längs med huset som som går till den överbyggda uteplatsen med grill. På det övre planet är ytorna öppna och ljusa med öppen planlösning mellan kök och den trevliga matplatsen där de flera fönsterna ger fina vyer mot byn och Lahomsbukten. Vardagsrummet är även det stort med plats för flera möbelgrupper och både härifrån och från köket finns dörr ut till balkongen på husets framsida som går längs med hela långsidan. Här finns tre stora sovrum varav ett idag används som TV-rum. Alla rum i huset har välvårdat ekparkett. En välbelägen fastighet där man får lugnet av egen skyddad trädgård och otrolig utsikt, samtidigt som avstånden är korta till byn med service och nöjen, och inte minst vår vackra kustremsa.

Kök

Kök med ljusa spegelluckor, träbänkskiva och kakel över diskbänk. Utrustat med spis med ugn, fläkt, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och kyl/frys.

Badrum

Helkaklat badrum på souterrängplan utrustat med dusch, toalett, handfat och spegel, här finns även bastu. Badrummet på ovanplan har våtrumsmatta och är utrustat med badkar, handfat, spegel och toalett.

Visning

Välkomna att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen, [email protected], för att boka din privata visningstid!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Målat huset (svart) 2008. Öppnat upp/tagit bort vägg kök/matplats, tagit bort skåp 2010. Målning av div väggar i hela huset 2011-2015. Tagit bort garderob i sovrum (tv-rum) och ersatt med specialbyggd bokhylla. Målning av trappa 2013. Byte av innerdörrar 2016. Renovering gästrum entréplan 2017. Målat huset 2018. Öppnat upp vägg mot vardagsrum 2019. Renoverat vägg i rum/förråd (yttervägg) 2020.

Beskrivning uteplats

Balkong längs husets hela långsida med vackra vyer. På trädgårdssidan finns uteplats som är överbyggd och skyddad. Här finns även en platsbyggd grill.

Renoveringar

Målat huset (svart) 2008. Öppnat upp/tagit bort vägg kök/matplats, tagit bort skåp 2010. Målning av div väggar i hela huset 2011-2015. Tagit bort garderob i sovrum (tv-rum) och ersatt med specialbyggd bokhylla. Målning av trappa 2013. Byte av innerdörrar 2016. Renovering gästrum entréplan 2017. Målat huset 2018. Öppnat upp vägg mot vardagsrum 2019. Renoverat vägg i rum/förråd (yttervägg) 2020.

Bilplats

Uppfart med plats för två bilar samt garage.

Beskrivning uteplats

Balkong längs husets hela långsida med vackra vyer. På trädgårdssidan finns uteplats som är överbyggd och skyddad. Här finns även en platsbyggd grill.

Övrig information om tomten

Härlig trädgårdstomt med mycket växtlighet. Gräsytor och hundratals perenna buskar runt om hela fastigheten. Entrésidan är stensatt, både vid entrén och uppfarten. Fiber är framdraget till tomtgräns.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggår

1975

Fönster

2-glas

Grund

Souterräng (betong/lättbetong)

Fasad

Tegel & trä

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Direkt El

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:8 ändamål: Vägar Avtalsservitut Ledning Last: Avtalsservitut: Ledning, 11-IM5-73/4615.1

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

1 100 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

3 603 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

1 724 kr

El

15 376 kr/år

VA

6 681 kr

Total driftskostnad

25 181 kr

Huset har använts som fritidshus. Kostnaden för el avser även kostnad för uppvärmning. Kostnad för försäkring och fastighetsskatt tillkommer. Fiber finns i tomtgräns.
Om området
Generellt

Högt beläget villaområde med härlig vy över Laholmsbukten och Hallandsåsen. Närhet till vacker natur och gångavstånd till Båstad centrum som har all tänkbar service, bad och nöjen. Vackra Bjärehalvön är en självklar destination för många golfare och den välkända tennisen präglar Båstad trakten.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till Ängelholm Helsingborg Airport tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Ca 1 km till centrala Båstad som erbjuder all service som behövs, så som butiker, förskola, skola, fritidsaktiviteter och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär.

Dokument
Karta
Tors väg 6
Ranviksterrassen

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg