New England Båstad GK exteriör

Tornakullsvägen 17

Boarp

Stilrent boende i New England stil vid anrika Båstad golfklubb!

Strax ovanför Båstad och Norrvikens Trädgårdar presenterar vi nu två stycken fristående villor som just nu uppförs. Ett boende för dig som värdesätter ett modernt och privat hem i härlig och lugn omgivning, men samtidigt ha närhet till allt den aktiva miljön Bjärehalvön och Båstad har att erbjuda. Husen som är under produktion och kommer färdigställas under 2022, och som köpare har du nu möjlighet att påverka standarden och ytskikten för att skapa just ditt drömboende.

 • Pris
  7 995 000 kr
 • Boyta
  160 m2
 • Biarea
  10 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  300 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK05362
 • Tillträde
  2022

Bo vid Golfbanan!

På fantastiskt läge strax ovanför Norrvikens Trädgårdar kommer dessa vackra hus i New England stil att uppföras i ett och ett halvt plan med mysiga uteplatser och mycket grönska. Området ligger intill anrika Båstad golfklubb med utsikt över Laholmsbukten och det böljande landskapet och med närhet till Boarps handelsområde med matvaror av yttersta kvalitet från bygden. Detta är boendet för dig som vill njuta av de lugna omgivningarna men ändå har närhet till allt som centrala Båstad har att erbjuda i ett nybyggt och effektivt hus. Den yttre skötseln av trädgård tas hand av samfälligheten som kommer kostar ca 5000 kr/år. Ett bekvämt boende bland böljande landskap och utsikt över Laholmsbukten i världsklass helt enkelt.

Bostaden

Bostaden om ca 160 m² är utgörs av trivsam planlösning med öppna och sociala ytor på entréplan. Med gäst wc vid entrén och stort master bedroom med egen klädkammare och badrum med möjlighet till bastu, har man i planerat huset efter dagens krav. Dessutom finns det en stor tvättstuga med egen altandörr på första våningen. Ovanvåningen är fördelad på två ordentligt stora sovrum om 21 m², ett mindre allrum samt ytterliggare ett badrum. Med utgång till balkongen från samtliga rum är det kanske här på ovanvåningen du väljer att ha ditt master bedroom med ögonbedövande utsikt över Bjärehalvöns norra sluttning och havet.

Övrig information

Information
Beskrivning uteplats

Härlig veranda om drygt 21 m² samt balkong med magisk utsikt om ca 18 m²

Övriga byggnader

Huset gar tt vidbyggt förråd om 9,6 m²

Bilplats

Uppställningsplatser för bilar intill huset.

Beskrivning uteplats

Härlig veranda om drygt 21 m² samt balkong med magisk utsikt om ca 18 m²

Övrig information om tomten

Rogivande grästäppa på framsidan med stensättning vid entrén samt en överbyggd altan med trägolv som ligger i nivå med innergolvet i huset och med fantastiskt utsikt mot havet snett åt höger och golfbanan till vänster. All extern skötsel vad gäller trädgården ingår i samfällighetsavgiften som är 5000 kr/år.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

2023

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Parktomt

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Västra Karup GA:4 ändamål: Vägar, Samfällighet: Båstad Västra Karup S:6

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

912 500 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Driftkostnader är delvis baserat på bostadsinnehavarens användande. För mer information om driftkostnader kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. 0431-37 10 39 eller [email protected]
Om området
Generellt

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande från vita sandstränder till dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen. Välkommen till Sveriges Toscana!

Kommunikation

Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär. I centrala Båstad finns all service som behövs, så som affärer, butiker och restauranger.

Övrigt

I Boarp ligger Båstads golfbana som med sina två 18-hålsbanor erbjuder fantastisk golf. Förutom golf är idrottsutbudet på Bjärehalvön stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Från Boarp har man ett perfekt utgångsläge oavsett om man är golfare eller brinner för naturupplevelse, cykling eller andra aktiviteter.

Dokument
Karta
Tornakullsvägen 17
Boarp

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg