MED556EE397FC344659A68664AEB63D89A4

Tinkarpsvägen 11

Hov

I lugnt villaområde intill öppna landskap i Hov ligger denna trevliga enplansvilla

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfulla enplansvilla på lugnt och naturskönt område. Här finner ni ett välvårdat och trivsamt boende fördelat på fyra rum och kök, två helkaklade badrum och en praktisk tvättstuga/groventré. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum erbjuder en härlig yta att umgås på. Stora fönster- och dörrpartier binder samman ute- och innemiljön vilket skapar en harmonisk atmosfär och en känsla av rymd. Mysig, lättskött trädgård med bra solläge, stor gräsmatta och trädäck i direkt anslutning till vardagsrummet och matplatsen. Huset förbesiktigas. Välkomna att kontakta Frances Strand för mer info!

 • Pris
  4 495 000 kr
 • Boyta
  150 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  1 069 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK05537
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Enplansvilla i Hov

Välkommen till denna fina enplansvilla, som nu erbjuds till försäljning på ett lugnt och naturskönt område. Här har du möjligheten att förvärva ett smakfullt och välvårdat boende med trevlig trädgård. Huset är fördelad på fyra rum och kök, tre sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga och klädkammare. Kök, vardagsrum och matplats ligger i öppen planlösning vilket erbjuder en stor härlig yta att umgås på, centralt i den sociala delen finns öppen spis. Den tilltagna takhöjden och de stora fönster-/dörrpartierna skapar en ljus och luftig känsla i huset. Från master bedroom nås det större badrummet samt klädkammare. Till höger om husets huvudentré finns groventré som leder in till den praktiska tvättstugan som även har två ingångar inifrån huset. I direkt anslutning till matplatsen och vardagsrummet finns trädäcket som nås vi de stora dörrpartierna i glas. När du kliver ut genom glasdörrarna möts du av en mysig och lättskött trädgård med trädäck, optimalt solläge, stor gräsmatta, fruktträd och insynsskyddade häckar. Trädäcket som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och matplatsen, blir som en förläggning av de sociala ytorna under årets varmare tid. Här kan du njuta av soliga dagar, umgås med familj och vänner eller bara koppla av i din egen gröna oas. På tomten finns även ett fristående förråd. Perfekt läge mitt på Bjäre omgärdat av böljande landskap och närhet till allt som Bjäre har att erbjuda, en bilfärd på under tio minuter tar er till Hovshallar, Torekov eller Båstad. Sammantaget en mycket välskött och fin villa med stora trevliga sociala ytor att umgås på, lättskött mysig trädgård och vackra omgivningar.

Kök

Köket är ett stilfullt Vedum-kök i vitt med svart stenskiva. Generösa arbetsytor och utrustat med induktionsspis, fläkt, kyl, frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och ugn. Köket kombinerar funktion och stil samt erbjuder smart förvaring.

Badrum

Rymligt och stilrent helkaklat badrum i ljusa toner samt mörkt klinkergolv. Badrummet nås från master bedroom och är utrustat med stor duschplats, handfat i kommod, toalett och golvvärme.

Badrum

Helkaklat badrum med ljust kakel och mörkt klinkergolv. Utrustat med badkar, handfat i kommod, toalett och golvvärme.

Tvättstuga/groventré

Praktisk groventré/tvättstuga med ingång utifrån samt två ingångar inifrån. Utrustat med tvättmaskin & torktumlare -21, värmepanna, centraldammsugare, förvaringsskåp och tvättho.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

- Omfattande förbättringar har gjorts sedan 2021 - Båda badrummen och tvättstugan renoverades 2019 - Trädäck byggt 2018

Beskrivning uteplats

Stort trädäck.

Övriga byggnader

Fiber finns

Bilplats

Uppfart på entrésidan.

Beskrivning uteplats

Stort trädäck.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2009

Fönster

Isolergals

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts och trä

Tak

Betongpannor

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme via frånlutsvärmepump

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Skrigstorp GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Båstad Tinkarp GA:1 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan (2004-08-30)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

2 200 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

27 januari 2017

Energideklarationsförbrukning

137 kWh/kvm och år

Energiklass

G

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 820 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

2 315 kr

Elförbrukning

13 116 kWh/år

El

40 886 kr/år

VA

8 820 kr

Total driftskostnad

52 521 kr

Om området
Generellt

Hov är en högt belägen bygd på Bjärehalvön, mitt emellan Båstad och Torekov, med en vidsträckt utsikt över det omkringliggande landskapet. Området är en böljande, öppen odlingsbygd. Hovs kyrka är byggd på 1800-talet och ersatte då en medeltida föregångare. På orten finns ett starkt föreningsliv med Hovs GIF som den största.

Kommunikation

Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

En kort bilfärd bort ligger Boarps Handelsby med allt från nybakta frallor till en köttbutik. I centrala Båstad finns all service som behövs, så som affärer, butiker och restauranger.

Övrigt

Vägsträckningen mellan Hov och Förslöv samt den mellan Hov och Östra Karup är gamla vägar och har förmodligen förhistoriskt ursprung. På en karta från 1684 finns vägen mellan Torekov, Hov och Båstad, kallad "Prästavägen" utmärkt.

Dokument
Karta
Tinkarpsvägen 11
Hov

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg