MEDC7BACB516E9C4D0D8065A6788B8B363A

Tegelmästaregatan 8B

Ängavången

Unik och topprenoverad central trea

Söker du centralt boende med extra allt, då har du hittat rätt! Moderna, smarta och stilfulla material och lösningar gör denna lägenhet ensam i sitt slag. Hela lägenheten har totalrenoverats från golv till tak och har idag stilrent vitt epoq-kök med integrerade vitvaror som kan styras via app, och belysningen är kopplad till plejd som också kan styras via mobilen. Alla ytskikt är nya, massivt ekgolv, målade väggar och glaserade stenskivor i köket. Ett centralt boende mycket utöver det vanliga - varmt välkommen att boka din visningstid!

 • Pris
  1 825 000 kr
 • Boyta
  72 m2
 • Månadsavgift
  5 040 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04100
 • Tillträde
  Enligt ök

Sällsynt tillfälle för dig som vill bo ljust och fräscht på öppna och moderna ytor bara några få minuter från centrum. Här är både de stora och små detaljerna genomtänka och moderniserade, samtidigt som man inte kompromissat med varken funktion eller bekvämlighet. Lägenhetens läge är riktigt bra med Ängelholms shopping och restaurangutbud några minuter från lägenheten och matbutik, park och fina promenadstråk precis intill. Genomgående gavellägenhet med balkong i härligt söderläge vilket innebär både förmiddags och kvällssol. På andra våningen finns lägenheten där man direkt innanför dörren möts av de öppna och ljusa lösningen som gjorts i köket där man tagit ned en vägg för att skapa trevliga sällskapsytor i köket. På golvet ligger glaserade stenskivor som kombineras fint med det vita epoq-köket, bänkskivan och rostfria vitvaror. I taket har man låtit installera LED-ljuslist som ger häftig effekt utöver de integrerade spottarna. Vitvaror från Bosch i arbetshöjd, induktionshäll och kyl och frys från Samsung med många funktioner, bland annat ismaskin, touchskärm och inbyggda kameror. Samtlig teknik i lägenheten kan styras via app och belysningen styrs via plejd vilket gör att allt smidigt går att styra via mobilen. De två sovrummen har målats om, det större rummet går helt och harmoniskt i svart, såväl tak, garderober och fönsterkarm. Det andra sovrummet är ljusmålat och här finns liksom i köket garderober med spegeldörrar samt innerdörrar med massiv ram och klarglas. Vackert enstavs trägolv i sovrummen och i vardagsrummet som har plats för både soffa och matbord. Här finns även dörr ut till balkongen där vårsolen kan avnjutas många timmar på dagen. Badrummet är helkaklat och fräscht och gjordes så sent som 2016 i samband med stambytet i föreningen. Duschhörna med glasdörrar, toalett, spegelskåp, handfat i kommod och handdukstork. Populär och omtyckt förening som i och med sitt centrala läge gör avstånden till hela Ängelholms serviceutbud korta. Unik lägenhet utöver det vanliga med flera moderniteter och tekniska lösningar. Varmt välkomna att boka din visningstid hos Anna och upplev på plats.

Visningar

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Lägenheten totalrenoverades 2020. Föreningen gjorde stambyte 2016/2017. Två förråd tillhör lägenheten, ett på vinden och ett i källaren. Tvättstuga finns på källarplan. Cykelförråd och soprum på gården. Enkel- eller flerbilsgarage samt p-plats att hyra, separat kö. Fri parkering finns ut med gatan. Övernattningsrum finns att hyra för 150kr/natt.

Beskrivning bilplats

Fri parkering finns ut med gatan. Finns även enkel- eller flerbilsgarage samt p-plats att hyra, separat kö.

Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

1101

Lägenhetsnummer register

1101

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1953

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Nej

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Genomförd

Energiklass

E

Förening - BRF Smörblomman
Generell information

Föreningen äger fastigheten Smörblomman 1 med fyra bostadshus med totalt 80 bostadsrättslägenheter och en lokal på adress Tegelmästaregatan 2-8.

Antal lägenheter

80

Andel i förening

1,5%

Månadsavgift

5 040 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-TV, sophantering. Inre reperationsfond finns på 9 535kr, kontrollerad 2021-03-11.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

TV och bredband via fiber, betalas av bostadsrättsinnehavaren.

Bilplats

Föreningen har 8 enskilda garageplatser att hyra för ca 400 kr/mån och 9 platser i gemensamt garage för ca 385 kr/mån. Parkeringsplats går att hyra för ca 140 kr/mån. Separat kösystem. Fria parkeringsplatser längs gatan.

Renoveringar

2014 slutförde föreningen renovering av fasad- och balkong. 2016/2017 genomförde föreningen stambyte och totalrenovering av alla badrum. Föreningen diskuterar en framtida ombyggnad, inglasning och utbyggnad av balkongerna. Bygglov är sökt men inget är klart. Detta kommer troligtvis påverka månadsavgiften.

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

El

6 600 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

6 600 kr

I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-TV, sophantering. Försäkring samt abonnemang för internet via fiber tillkommer. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
Om området
Generellt

Att bo på Ängavången innebär att du bor centralt med korta promenadavstånd till centrum. Spännande butiksutbud med mix av både exklusiva och mindre specialbutiker samt klädeskedjor. Flera mysiga caféer, bra och varierande restauranger ligger också längs med Storgatan. Livsmedelsbutik finns både i centrum, på Villan och Coop som ligger några hundra meter från området. Ängavången ligger strax öster om Rönne Å som slingrar sig genom staden och erbjuder fina å promenader. Området har bra grönytor och natur, lekplats och skatebordpark. Bebyggelsen i området är blandad med både sekelskiftesvillor och flerbostadshus. Det finns flera förskolor nära, F-6 skola finns i form av Villakolan medans högstadiet ligger på Nyhemsskolan och för de äldre så finns gymnasium på Rönnegymnasiet eller Valhall College.

Dokument
Karta
Tegelmästaregatan 8B
Ängavången

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg