MED41C87F61D4C14B10A14C70DEBF10C6D5

Svedjegatan 1

Munka Ljungby

Enplansvilla med källare på bra läge

Enplansvilla med inredd källare på hörntomt vid återvändsgata i Munka-Ljungby. Tilltalande planlösning med upp till fyra sovrum. Källarplanet erbjuden en rymlig gillestuga med braskamin, gästrum, tvättstuga och hobbyrum. Uterum och en mysig trädgård med stor gräsmatta, bärbuskar, fruktträd och insynsskyddande häckar. Närhet till skola, förskola, kommunikation och allmän service. Carport och förråd.

 • Pris
  2 500 000 kr
 • Boyta
  119 m2
 • Biarea
  119 m2
 • Antal rum
  7
 • Tomtarea
  896 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS03865
 • Tillträde
  15 Juni 2021 00:00

Praktisk enplansvilla med inredd källare på lättskött, trevlig hörntomt vid återvändsgata i Munka-Ljungby. Tilltalande planlösning med upp till fyra sovrum och trevliga sociala ytor att umgås på. Källarplanet erbjuden en rymlig gillestuga med braskamin, gästrum, tvättstuga och hobbyrum. Uterum och mysig trädgård med stor gräsmatta, bärbuskar, fruktträd och insynsskyddande häckar. Närhet till skola, förskola, kommunikation och allmän service. Carport och förråd.

Visningar

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Källarplan

En trappa ner från vardagsrummet, på källarplan möts man av den rymliga gillestugan med murad öppenspis, vidare finns ytterligare ett sovrum, tvättstuga, matkällare, stort förrådsrum/verkstad, och en extra toalett. Ingång till källaren direkt från carporten.

Entréplan

Entréplanet erbjuder generösa sällskapsytor samt separat del med sovrum, badrum och ett mindre rum som passar utmärkt till exempelvis kontor. Vardagsrum i direkt anslutning till kök och matplats. Som en förläning av husets sociala ytor och en förbindelse mellan ute/inne-miljön ligger det rymliga inglasade uterummet. Kök med äldre köksinredning och nyare vitvaror, utrustat med kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin samt fläkt. I hallen finns plats för klädavhängning och en ingång till gästtoaletten.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber finns.

Beskrivning uteplats

Rymligt uterum med stora öppningsbara glaspartier och klinker golv.

Renoveringar

Fiber finns.

Övrig information

Fiber finns.

Bilplats

Carport med plats för en bil samt uppfart med plats för två bilar.

Beskrivning uteplats

Rymligt uterum med stora öppningsbara glaspartier och klinker golv.

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggår

1973

Fönster

3-glas

Grund

Källare

Fasad

Mexitegel & tegel

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Målad plåt

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen värme via pelletspanna

Planbestämmelser

Tomtindelning Stadsplan

Nätbolag

Öresundskraft

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

10 December 2020

Energideklarationsförbrukning

108 kWh/kvm och år

Energiklass

C

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

2 488 kr

Uppvärmning

18 000 kr

Elförbrukning

4 600 kWh/år

El

10 774 kr/år

VA

4 980 kr

Sotning

409 kr

Total driftskostnad

36 651 kr

Om området
Generellt

Munka-Ljungby är ett trevligt litet samhälle utanför Ängelholm som under de senaste åren haft en ökande popularitet. Munka-Ljungby är den perfekta byn för barnfamiljerna med både äldre, etablerade områden och nybyggnadsområden som ständigt växer. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik samt anrika konditori Centrum, padelbanor, tennisbanor, sporthallar, ridhus, golfbana, bibliotek och egen simhall i närområdet. Här finns flera förskolor och skola upp till åk 9. Närhet till skog och vattendrag samt Skäldervikens vackra sandstrand i Ängelholm

Kommunikation

Det är goda kommunikationsmöjligheter från Munka-Ljungby till både Ängelholm, Klippan, Hässleholm och Helsingborg. Även E6:an finns ca 5 minuters bilfärd från centrala Munka-Ljungby. Ängelholm/Helsingborg Airport ligger ca 15 minuters bilfärd från Munka-Ljungby.

Närservice

Barnvänliga Munka-Ljungby har både förskola och fritidshem och Toftaskolan med årskurserna F-9, det finns även en simhall på skolområdet. I byn finns även idrottsplats och vårdcentral. Den välsorterade livsmedelsbutiken ICA Munka Allköp finns mitt i samhället och i närheten finns även det mysiga och omtyckta konditoriet Centrum.

Dokument
Karta
Svedjegatan 1
Munka Ljungby

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

Kontakta mig
frances.jpg