MEDBA554E74B1F44A1DAFDBA7EDC8EC0017

Sunnerbovägen 15

Skummeslövsstrand

Modern och välplanerad villa ett stenkast från havet i Skummeslövsstrand

Ett stenkast från havet på ett mycket attraktivt läge finns nu möjligheten att förvärva ett lättskött boende med badrocksavstånd till strand, närliggande matbutik, restaurang samt tennisbanor. Huset lät uppföras 2014 och är i 1,5 plan. Fastigheten har också 1 altan och 2 takterrass med vackra vyer över havet och omgivningen där man kan njuta av storslagna solnedgångar i kombination med en välplanerad och pittoresk utomhusmiljö bestående av ett stort trädäck med flertalet uteplatser, pool och damm. Sammantaget ett bekymmersfritt boende som både kan passa som fritids- eller permanentboende med närhet till allt Skummeslövsstrand kan erbjuda. Välkomna att höra av er till Philip Pahlett för ytterligare info och visning.

 • Pris
  7 495 000 kr
 • Boyta
  145 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  329 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK05236

Lättskött & stilrent

Via en gruslagd uppfart möts ni inledningsvis av husets huvudentré och rymliga hall med ett trevligt ljusinsläpp från både stora skjutpartiet ut mot innergården samt takfönster. I halldelen finner ni ett klinkergolv som sedan går över i ett stilrent och snyggt laminatgolv in mot köket och övriga huset. Genomgående för hela bostaden är ljusa och fräscha ytskikt. I direkt anslutning till hallen finns en tvättstuga med tillhörande mosaikbeklädd dusch samt helkaklad gästtoalett med fönster ut mot hall som övergår i en spegel i hallen. Vidare in i bostaden möts ni av det kompletta och ljusa köket från KVIK med tillhörande köksö och braskamin mot matplatsen. Från köket och matplatsen finns ytterligare en utgång via det stora fönsterpartiet ut mot utemiljön. Här finns också ett helkaklat badrum med tillhörande dusch samt ett sovrum med egen utgång. En trappa upp möts ni av ett allrum med även här stora fönsterpartier ut mot altanen, en klädkammare samt ett intilliggande sovrum med heltäckningsmatta, också här med utgång till altanen. Här njuter man av havsutsikten samtidigt som man beskådar solnedgången i horisonten. Från altanen når man en av takterrasserna som erbjuder storslagna vyer över havet samtidigt som man kan njuta av när solen går ner i horisonten. På ovanvåningen finns också idag ytterligare ett sovrum som skulle kunna göras till två rum vid behov. Från denna del når man den andra takterrassen med spabad och trappa ner till innergården och uteplatsen på markplan. Utomhusmiljön ger en harmonisk och tropisk känsla med stort trädäck med plats för flertalet uteplatser. Den primära uteplatsen är placerad under en pergola följt av en pool som är 4x2,5 meter samt en mindre damm med fiskar. Utomhusmiljön är lättskött och privat trots närheten till grannar. På husets ena sida når man också två förråd med plats för diverse trädgårdsredskap, utomhusmöbler och cyklar m.m. Sammantaget ett väl placerat boende i Skummeslövsstrand med närhet till det mesta.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber

Övrig information om byggnaden

Fiber

Övrig information

Fiber

Bilplats

Laddare till elbil

Övrig information om tomten

Stort trädäck med uteplats under pergola med pool och damm. 1 altan samt 2 takterrasser med spabad och storslagna vyer över havet.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

2014

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Innergårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Vattenburen el + Luft/luft värmepump + Braskamin

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Laholm Skummeslöv GA:20 ändamål: Vägar, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Laholm Skummeslöv GA:21 ändamål: Vägar, Grönområden

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

4 080 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

25 mars 2022

Energiklass

E

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 636 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

2 484 kr

El

35 599 kr/år

VA

4 988 kr

Total driftskostnad

43 071 kr

Kostnad för el omfattar även kostnad för uppvärmning
Om området
Generellt

Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför! I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.

Kommunikation

Den nya tågstationen i Båstad ligger på behagligt avstånd och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, Skummeslövs golfbana och en tempererad utomhusbassäng.

Karta
Sunnerbovägen 15
Skummeslövsstrand

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg