MED518BF1F43B424FDEAE5237BA12E9B243

Strandvägen 28

Riviera

Villa på unikt läge intill Rivieras sanddynor!

På oslagbart läge längst ner på Strandvägen på Riviera finner ni detta fantastiska hus som ligger inbäddat mellan hav, skog och Stensåns mynning. Här njuter man av insynsskyddad trädgård och vyer som förför med hav och strand precis intill med blickfånget ner mot Laholmsbuktens glittrande vattenbryn. Ett unikt objekt som vårdats väl under åren som även bjuder på separat gästhus med eget kök och bad. Välkomna till Strandvägen 28 i Båstad.

 • Pris
  10 800 000 kr
 • Boyta
  143 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  1 006 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK03092
 • Tillträde
  Enligt ö.k

På unikt och privat läge intill Rivieras sanddynor och salta hav finner ni detta välskötta paradis med utsikt över hav, strand och Stensåns vackra havsmynning. Här njuter man av lata dagar i välskött bostad med hav och strand precis utanför dörren och Båstads vackraste solnedgångar. Bara någon minuts promenad bort finner vi även Riviera Hotell där man avnjuter goda middagar med familj och vänner. Huset har en trevlig planlösning med ljust entréplan där kök, matsal och allrum ligger i öppen plan och med fin havsutsikt samt med utgång till vackert och ombonat uterum mot den privata trädgården. På entréplan finns även två sovrum och ett öppet bibliotek som enkelt görs om till sovrum samt två fräscha badrum och en separat tvättstuga. På övre plan har man stort allrum med utgång till skyddande balkong i väster och med magiska vyer ner över Stensådeltat och havet där man njuter av vackra solnedgångar.

Kök

Nyare Marbodalkök med fullutrustad maskinpark från i öppen plan med allrum och access till uterum in mot den privata trädgården.

Badrum

Två välrenoverade badrum med dusch, wc, tvättställ och helkaklade ytor (gjort av MMB)

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Nyare kök, nyare uterum samt i övrigt hus i gott skick. Automover ingår i köpet.

Övriga byggnader

Generöst och uthyrningsbart gästhus med sovrum, allrum, badrum samt eget kök. I denna del finns även ett förråd för förvaring av cyklar och dylikt. Friggebod. Vedbod och redskapsbod.

Övrig information om byggnaden

Nyare kök, nyare uterum samt i övrigt hus i gott skick. Automover ingår i köpet.

Övrig information

Nyare kök, nyare uterum samt i övrigt hus i gott skick. Automover ingår i köpet.

Övrig information om tomten

Lättskött trädgårdstomt med både strand och skogskänsla.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1988

Fönster

3-glas

Grund

Krypgrund

Fasad

Tegel

Tak

Plåt

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk + Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Vattenburen värme via elpanna + Luft/luft VP + Braskamin

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Andel i samfällighet/GA: Hemmeslöv GA:21

Planbestämmelser

Rivieraområdet Detaljplan, beslutad Datum: 1991-11-27 Genomförande: Början 1991-12-31 slut 2000-07-31 Byggnadsplan, avregistrerad Datum: 1969-07-09

Pantbrev

2 806 000 kr

Energideklaration

NotSelected

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

4 588 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

2 721 kr

Uppvärmning

22 224 kr

Elförbrukning

23 682 kWh/år

El

12 578 kr/år

VA

4 700 kr

Total driftskostnad

42 223 kr

Om området
Generellt

Riviera ligger direkt efter Malen på bekvämt promenad och cykelavstånd till Båstad via Strandpromenaden som tar en hela vägen fram. Riviera ligger intill havet där de vackra sanddynorna breder ut sig och öppnar upp den vackra sandstranden bakom. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna delen av Båstad! Ett mycket tilltalande område vid havet med fina joggingslingor i unik skogs- och vattenmiljö. Vidare finns här Hotel Riviera som erbjuder evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången eller varför inte bara avnjuta ett glas vin eller en glass i deras mysiga patio? Stranden nedanför är även en mötesplats vid högtider som Valborgsmässoaftonens brasa och nyårsaftonens magiska utsikt över fyrverkerierna längs med Laholmsbukten.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 5-10 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 25 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv intill Tuvelyckan erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6:an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på 60 min.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad, fiskaffär, pizzeria, sportshop samt en del övrig fackhandel såsom Elon m.fl. Här bedriver även Friskis&Svettis sin träningsverksamhet.

Dokument
Karta
Strandvägen 28
Riviera

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg