MEDA43CE0548D104A609DD063606033ACB2

Stormvägen 10

Hemmeslövsstrand

Byggbar tomt nära strand och bad

Attraktiv tomt på rätt sida av Kustvägen i Hemmeslöv. Drömmer du om att bygga ditt egna hus nära både havet är detta en unik möjlighet att skapa din nya bostad helt från början på ett mycket attraktivt läge i utkanten av Båstad. Här bor man fridfullt nära naturen, stranden och havet. Kontakta Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Pris
    5 250 000 kr
  • Typ
    Tomt
  • Ref.Nr
    PP05914

Övrig information

Information
VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:20 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är en av Båstads mest populära delar med sin närhet både till Båstad centrum och den långa soldränkta stranden. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger nybyggda Hotel Riviera som erbjuder trevlig restaurang och bar och en barnvänlig miljö med lekrum och pool. Här kan man njuta året om av med härliga vyer mot havet och stranden.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6:an för dej som pendlar. Närheten till flygplatsen i Ängelholm gör det möjligt att ta sig till Stockholm på drygt en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med Heberleins delikatess, välsorterad fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Outlet Syd med kläder för alla åldrar, Elon vitvarubutik samt ett stort träningscenter i Friskis & Svettis regi.

Dokument
Karta
Stormvägen 10
Hemmeslövsstrand

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg