Fasad

Stora Strandvägen 3

Skummeslövsstrand

Sommarstuga 150m från havsbrynet!

Välkomna till en mysig klassisk sommarstuga belägen ett stenkast från Sveriges längsta sandstrand. Stugan har flera sovplatser, trevliga sällskapsytor och egen altan, allt endast 150m till havsbrynet. När du inte tillbringar tid i stugan hyrs den ut och du tar del av intäkterna. Välkomna till en riktigt mysig sommarstuga på bästa kustläge!

 • Pris
  2 195 000 kr
 • Boyta
  77 m2
 • Månadsavgift
  4 591 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK05045

Ett stenkast från strand och hav finns det nu läge att förvärva denna mysiga sommarstuga i bostadsrättsform. Spendera vår och sommarmånaderna i gemytliga Skummeslövsstrand och resterande tid hyrs stugan ut där du tar del av avkastningen. Ett optimalt läge och bostadsform för dig som vill bo nära hav och natur, samtidigt som sommarorterna Båstad och Mellbystrand finns inom korta avstånd. Fördelaktigt och okomplicerat för ägaren då du tar del av intäkterna samt kan låsa och åka iväg när du vill. Stugan ligger bra placerat på området och har mysig interiör med större sovrum på entréplan, samt sovrum med två bäddar uppe och vid behov kan även allrummet på ovanvåningen användas som sovrum. Från entrén nås köket till vänster som är ljust med flera fönster, här finns utgång till altanen, mindre matplats och bra med arbetsytor och förvaring. Helkaklat och fräscht badrum nås från hallen och till höger finns matsal alternativt vardagsrum samt det stora sovrummet som även har garderober. Det nedre planet har genomgående parkettgolv och målade/tapetserade väggar. Upp för trappan ligger ett mysigt vardagsrum där du från de flera fönsterna skymtar havet och Bjärehalvön. I vinkeln finns även ett sovrum med två bäddar. Möbler ingår i köpet. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. Bostadsrätten skall uteslutande nyttjas för hotellanvändning. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!

Kök

Ljust och fräscht kök med vita skåpluckor, laminat bänkskiva, kakel/målat/tapet på väggar och parkettgolv. Utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin och mycket skåpförvaring.

Badrum

Helkaklat badrum med handfat i kommod, toalett, duschhörna med glasdörrar, spegelskåp och spotlights i taket. Golvvärme.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Föreningen har fri gemensam grusparkering på området.

Övrig information om byggnaden

Intäkter på ca 700 kr - 1100 kr/ natt vid uthyrning. Vid uthyrning så dras kostnaden för frukost och städ av från intäkten som sedan delas lika mellan driftbolag och bostadsrättsägaren.

Lägenhetsnummer

HS28

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggår

1934

Till/ombyggt 1986

Areakälla

föreningens information

Fönster

2-glas

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Direktverkande el

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Strandbukten
Generell information

Bostadsrätterna ska uteslutande nyttjas för hotellanvändning.

Antal lägenheter

16

Månadsavgift

4 591 kr/mån

inkl värme, VA. Tillkommer hushållsel
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Övrigt

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1163 kr samt pantsättningsavgift på 465 kr som betalas av förvärvaren.

Bilplats

Gemensam parkering av grus.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Månadsavgiften är 4591 kr inkl. VA, värme/månad. Utöver detta tillkommer för elkostnaden.
Om området
Generellt

Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför! I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.

Kommunikation

Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.

Karta
Stora Strandvägen 3
Skummeslövsstrand

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg